Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz marilllyo #215042 üzenetére

    Tudom, hogy teljesen más az ízlésünk. De hol itt a baj?! Nem értelek meg, de nem is zavar, nem az én dolgom. :) Én ha valamit szidok, akkor sose az illetőt akarom degradálni aki játszik vele. Én onnan indulok ki, hogy "Én miért nem...", vagy "Szerintem miért nem jó.." Aztán leírom, és lehet vele egyetérteni, vagy egyet nem érteni. Biztos előfordult velem is az évek alatt, és hiba is volt, de egy embert messzemenően azzal nem lehet jellemezni, hogy mivel játszik. Én már csak ilyen elitista sznobköcsög vagyok :) , hogy mindig az egyedi, új dolgokat keresem a játékokba, és a kommersz cuccokat kerülöm. Ez van.

    Ui.: Mondjuk elég nagyot is változott velem a világ miután átjöttem konzolosdizni. Addig azért kicsit máshogy értékeltem a játékokat. Csak a Quake, Dota 2, CS, WoW számított. Mert ott kell megmutatni, hogy ki a tökös.. Hát most már nem így van.. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák