Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz GeneraL_XTX #218006 üzenetére

    Kell 2 fajta security-s Torx: A 8-as és 9-es, és egy Philips csavarhúzó (csillag). A paszta amit használtam az egy Thermal Grizzly Kryonaut volt. Ez egy sima fém mentes cucc, a hűtőpadokat pedig egy Minus Pad 8-ra cseréltem le. Nem árt ha még van Isopropil alkohol otthon és fültisztító pálcika, mert ha a te pasztád is olyan rossz mint ami nekem volt felkenve, akkor jó nehezen fog lejönni.

    Arra nagyon figyelj, hogy mikor elértél az alján az APU-t takaró lemezhez, akkor ideje felülről is megkezdeni bontani. A tápot és az azt tartó két hosszú csavart ki kell szedni, hogy ki lehessen venni az alaplapot. A lényeg hogy nézz videót előtte. Pl [link] .

    Nem nehéz művelet, csak oda kell nagyon figyelni, mert könnyen szakítható egy csomó drót (antenna, szalag kábel, a francos táp csati) benne. Miután láttam hogy van összerakva ez a gép, mostmár tényleg azt kívánom, hogy a Ps5 jobb legyen ilyen téren. Tudom, nem az lesz az elsődleges szempont náluk hogy user oldalról mennyire könnyű javítani vagy tisztítani, de akkor is nagyon béna. Szerintem a szervizben is simán törik ezeket a gagyi műanyag fedőket.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák