Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz 30z.Samu #218919 üzenetére

    Na srácok. Ide nagy sztorim van.

    Én 32 vagyok (lassan 33). Ez most a szülős téma lesz. Tudjátok, hogy minek játszol annyit, mire jó ez?! Hülyeség. Ne üvöltözzél éjjelente, hogy "B rush"! :DDD És ehhez hasonlóak. Szóval a tipikus szülők akik nem értik a játékokat.
    Én régen profi CS-snek készültem. Persze gyerekes hülyeség. De más állatorvosnak, én Heaton-nek, Spawn-nak. És szüleim sose értették. Mindig vita volt ebből. Apum nem akart LAN-ra vinni, nem is vitt sose.

    Nagyon jóba voltam mindig is a szüleimmel, lazák. Tök őszinte a kapcsolatunk meg minden. De ezt a játék dolgot nem is firtattuk sokat. Aztán ~5 éve kijött a Free2Play dokumentumfilm. Megpróbáltam végignézetni velük. Gondoltam hátha megértik, hogy ez pénz, teljesítmény, szórakozás.. Nem ment, végig se bírták nézni.

    Aztán most szeptemberben úgy alakult, hogy belém jöttek pesten a piros lámpánál hátulról. A kocsim kicsit megnyekkent. Így rájuk voltunk utalva. Áron fiamat el akartam vinni megnézni a Bugatti Chiron LEGO-t, a WestEnd-be. Mondták, hogy az unokájukért bármit, majd ők elvisznek minket, családi program. Mondom nekik oké, de én meg mennék a V4-re. Fater rögtön, ő oda nem jön. Számítógépes hülyeségre. Hát mondom de, vagy hisztizni fogok. Úgy ahogy a 6 éves fiam tenné. :D

    Hát srácok, az a pillanat amikor befordultunk az Esports arénába, és muter meglátta, hogy hogyan néz ki ez az egész. Teljesen lesokkolt. Rámnézett és így szólt, mit szólt, kiabált "Misike, ez kurva jó!!". Teljesen kész voltak tőle. Apu állandóan mondta, hogy "én nem értem mi történik a képernyőn, most ezek miért lövöldöznek?". Meg tudtuk nézni a NiP-et. Akiknek ezer éve szurkolok. Láttam GeT_RigHt-ot az utolsó előtti versenyén. És még a szüleim is megértették, hogy mi is ez az egész. A meccs után még érdeklődtek, meséltem nekik, hogy ki mennyit keres. Mennyit utaznak. Milyen irodakomplexumuk van stb stb. Egy laza 15-17 évemebe telt, de végre a szüleim is elfogadták. :D Anyum mondta, hogy jövőre szóljak, akarnak jönni ha lesz. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák