Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Nah, pár napnyi Rainbow Six Siege után alkotnék egy véleményt a játékról. Vagyis inkább egy tételes listát, mert nincs kedvem wall of text-et írni.
    Szóval:
    - Senki nem használja a voice chat-et.
    - Gyakoriak a kickek különféle okok miatt. Elvettem az operátorát, utoljára maradtam és nem hoztam le a kört, csak úgy.
    - Nem túlzok ha azt mondom, hogy minden meccsen van kilépő. Lehet tőlünk, de az ellenféltől is. Elvileg bünteti a rendszer, de úgy látszik hogy se quick playen, se rankeden nem tartja őket vissza.
    - Kezdőknek nem egy leányálom! Mocsok jó játékosok vannak benne, akik pár pixelt látva a karakterekből képesek kilőni azt. Régebben játszottam Cod-ot, de ott azért jobbak voltak az esélyeim mint itt. Ezt szörnyek játsszák! :DDD
    - Ugye a játék nem mai és sok pro is van benne, akik fejből vágják a mappokat. Hol érdemes campelni, hova tegyenek kamerát vagy pusztán csak annyi, hogy hogy közelítsenek meg egy gunfight-ot. Nehéz velük felvenni a versenyt.
    - A Deluxe verziót vettem meg, ami tartalmaz pár operátort. A többit meg kell venni ingame credit-ből vagy valódi pénzért egy "season pass"-t. Én amondó vagyok, hogy ingame currency-ből vegye meg az ember, mert addig tanulja a karikat.

    - A gameplay viszont tényleg jó. Minden operátornak vannak egyedi statjai, gadgetjei vagy képességei, de még a fegyvereik is különböznek, amiket testre lehet szabni (nem a skinekre gondolok).
    - Rombolható falak, padló, tető, minden. Azt sem tudod megmondani hogy honnan fognak támadni ha védő vagy, de támadóként is vagy 20 helyről mehetsz be az objektíváig. Minden mérkőzés egy igazi challenge!

    Bírom a játékot, de solo-ban nagyon tudni kell hogy haladjon az ember.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák