Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz oriic #239010 üzenetére

    Nekem tutorial-ban a trophy claim buggolt be, de végül meglett. Most próbálok matchmake-elni. Vizuálisan és teljesítményben szerintem teljesen oké a játék, de majd többet mondok ha túl vagyok pár igazi meccsen.

    Belökött 5 perc várakozás után egy két személyes lobby-ba és most várunk hogy a többi játékos is becsatlakozzon. Eddig úgy tűnik, hogy vagy a matchmaking szar és nem képes a játékosokat összeszedni (talán leterhelt), vagy alig töltötték le és várni kell hogy az a pár ember befejezze az éppen aktuális meccsét. Eddig csak malmozás a multi...

    (első kör) Végre elindult olyan 10 perc várakozás után. Nálunk a Predator nyert. Okos volt, mert mindig akkor támadott amikor nagyon el voltunk foglalva az enemy ai-val. Amikor láttam lőttem mint az állat, de úgy látszik rengeteg HP-ja van és egyedül képtelenség kiszedi. Az viszont szomorú, hogy ha nem talál elég player már a lobby-ban, akkor elindult 2 human + predator létszámmal is. Mi hárman voltunk, mert a végén bedobott valakit, de seperc alatt kiszedték. A ping az borzasztó. Nekem 40-100 között szokott lenni, ahogy láttam ez az átlag. Nem csoda hogy nem érződik olyan "reszponzívnak". A karakterek arcai borzasztóak... inkább lenne rajtuk is maszk vagy egy kendő... A másik, hogy itt is megy a leave ezerrel, de már a lobby-ban! Látják hogy nem predator-nak lettek bedobva és kilépkednek vagy gyorsan megöletik magukat.

    Második nekifutás. 2 human + predator. Pár percen belül le is lettünk vadászva. Eddig human-ként játszani totál szívás, mert lehetetlen nyerni. Pingelem a Predator-t, de a teammate se nem lát, se nem hal. Ennyi erővel bot-ot is adhatna csapatfeltöltes gyanánt. Legalább lenne extra tűzerő.

    Harmadik. Full team. Predator ledarálva, de hárman meghaltunk a self destruction-től. Egy kijutott, szóval win. Felvettem 90-re a fov-ot. Kíváncsi vagyok mennyire fog leesni az fps-em.

    Negyedik menet. Predator vagyok. Most van 15-20 ms-es pingem. Arra gyanakszom hogy nincsenek dedikált szerverek, hanem minden játékos a Predator-hoz csatlakozik, mert mindenki másnak az egekben a pingje. Ez egy win lett... mondjuk két player ellen nem volt nehéz. Mostmár 100%-ra kijelenthetem, hogy a matchmaking egy szar. Ezt orvosolniuk kell valahogy, mert így senkinek nem lesz kedve fireteam-ként játszani.

    Ötödik nekifutás. Újabb teória a szerverről. Megint 12 ms-es pingem van, míg mindenki másnak az egekben. Predator-ra még várunk. Ezek szerint valamelyik játékoshoz random hozzácsap egy lobby-t. Kíváncsi vagyok úgy is elindul-e, hogy predator-t nem talál... :DDD
    Szép nagy csalódás eddig a játék. Az árát nem éri meg, majd csak valami 2-3 ezer HUF-ért vagy plusba. Addig hátha javítanak rajta ezt+azt és kap többféle játékmódot, kasztot, fegyvert stb. A queue time borzasztó hosszú a játékban eltöltött időhöz képest. Egy nyamvadt predator-t már 5+ perce keres... Halál. Leaveltem a lobby-ból inkább.

    Hatodik... Blah-blah. Úgy érzem rossz kezekbe került az IP, mert ezt szerintem még a fanok gyomra sem fogja befogadni. Majd ha hétvégén lesz egy kis időm csinálok egy kutatómunkát, hogy ez most mih volt. Egy sokkal régebbi build vagy a launch verzió. Ha az utóbbi... Oh, közben megint predator lettem. Unready-ztem magam, hátha így tovább vár és full fireteam-et szed össze... Az ötlet nem jött be, még az is kilépett aki ready-ben volt. Ha ez a meccs nem jön össze lépek ki a 'csába! Francnak van ilyen minőségre ideje. Főleg hogy reggel meló és amennyi időt eltöltöttem ezzel, azt a Dishonored dlc-be is nyomhattam volna. Jó 10 perce várok, lépek ki a 'csába. Elcseszték, elkúrták, kár volt erre a csapatra bízni egy ilyen játékot. Remélem olyan eladásokat produkál, hogy egy pár hónap után állnak is le a szerverek.

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák