Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    sziasztok
    csak halkan és off-ban megjegyzem a garis témához:
    nekem spec 3x volt szervizben a gépem(40Gb os verza,) nem 1gen volt PS3 ból,bár azok is bajosak voltak.
    Ez már az újragondolt 1lépésben olcsósított volt.Vagyis annak a No1 ja,ami megintcsak nem volt túl jó széria.(még)
    Alkalmanként 6hét volt mindig,mert franciába vitték javítani.
    1. olvasófej hiba volt,nem vitt semmit
    2. alaplap csere
    3, videokari csere,vagy mifene
    4.alkalommal meg csak bevittem a boltba h szar és mondtam,h ennyi szerviz után,nem várok megint 6 hetet és kérem a méltányossági cserét.(3 után kérhető amúgy,ha utána olvastok!)
    Néztek rám bután a Pécsi MM ben, :Y jött az igazgató is,h vigyem a szervizbe,nem rájuk tartozik!
    Mivel nem engedtem a 21ből ezért "vásárlók könyve " lett, és otthagytam a komplett gyári mindent,h "b@.... meg" (3napon belül köteles válaszolni rá a bolt , írásban!)
    szóval jött a központi MM levél,(már más hangnemben ,mint az igazgató innen Pécsről),h felvették a kapcsolatot a Sony Hun.... és amint van valami hívnak. (kb 2 hét volt,de kari környékén sztem belefért.)
    A vége az lett,h Én vettem le a polcról a "new" 80gb os gépem és a pénztárnál a Sony által kiadott MM es csereutalvánnyal csengetve,"jó napot ot mondtam" .
    (ez már túlélt engem és 4 évesen átkerült haverhoz,ahol azóta is köszöni jól van.Nálam azóta egy uccsó szériás Slim megy,remélem vagy 4 évig megint.)

    szóval ezt inkább ,meghagynám most nektek és megvárom a stabil verzát,mert 5-10db ot megcsinálni 100%os ra bemutatózni,lehet. De sorozatban sz@rni a tuti jót,főleg a legelején ,hát nemtom .

    vége

    jah, és a gyártási folyamat kezdete, árusítás és jövő nyuszi között(itt veszek csak) megvan(lesz) a laza félév,ami számtech szinten brutálsok idő,tehát a tavaszi gépekben már jó esetben is átgondoltabb lehet az ugyan azt tudó,de mégis esetleg jobb belső! Én spec így gondolom.

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák