Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    válasz adamssss #25001 üzenetére

    Én nem tudok hatalmas hibáról, vagy szériahibáról a PS4 esetében, viszont a kontrolleren nagyon durván kopik a gumiborítás.
    PS+ előfizetést halálmindegy hol veszed. Emberektől is lehet, de kb ugyan úgy jössz ki, ha veszel egyet Amazonon, ha nem bízol az emberekben.
    A betanulás gyerekjáték, de ez is nagyon függ inkább játéktól. Nekem már régóta van konzolom PC mellett, és mikor elkezdtem játszani a GTA5-tel nagyon más volt a célzás meg minden, mint amit megszoktam addig konzolon, de könnyen tanulható. TPS-nél pedig inkább áldás a joy. Egy pár óra és bele is jössz. cirka 200.
    Arra azért figyelj majd, ha meglesz a PS4-ed, hogy milyen fiókot regisztrálsz. Az US store a legolcsóbb, de itt a térségben a magyar sem rossz (azt mondják), viszont a magyarral lehetnek gondok. Az UK a legdrágább. Illetve az is hozzátartozik a dologhoz, hogy US store-on többször van leárazás, mint mondjuk az UK. Viszont itt az EU-ban inkább UK vagy EU-s fiók éri meg, ha csak lemezes játékokban gondolkozol, mert lehetnek régiókorlátok. Így első nekifutásra nagyjából ennyi. :D

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák