Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Tegla80 #2878 üzenetére

    "Ez nem egy "világmegváltó technika" lesz,bárki bárminek is hiszi. mondja." A sony mondta ezt és az összes netes oldal kb ennek hozta le. Szerintem teljesen jogos ezek után az éles kritika, mert elvárható volt hogy már az elejétől jelentősen odapörköljön a pc-nek. Én még reménykedem azért hogy lesz bennük erő, bár már volt olyan fejlesztő aki azt nyilatkozta hogy közel 100%-ot hoznak ki belőlük (witcher 3)

    Idézek az itteni cikkből is: "A szomorú valóság, hogy jelenleg nincs olyan PC-s konfiguráció, ami képes lenne az Xbox One és a PlayStation 4 technikai képességeivel vetekedni. Bizonyos korlátok ráadásul a PC-n igen sokáig megmaradnak, mivel nem a hardverrel van a gond, hanem a PC-s API-k fejlődésével." A többi oldal is ilyeneket hozott le. A sony is nagy elánnal hirdette hogy erőgép lesz. Aztán jön a butítottt battlefield 4.

    Másrészt az új konzolok úgy néz ki színtisztán az elődjeiknek az újabb verziói. Nincs semmi játékmenetet befolyásoló újítás, mindkettő pontosan azokkal az irányítási és kezelési módokkal operál mint az előd. Az egyetlen előrelépés a finomítások mellett a teljesítmény marad. Aki ma össze akar hasonlítani egy ps4-et és ps3-at, vagy a másik oldalon ugyanezt, akkor a teljesítményen kívül olyan tulajdonságok maradnak mint a külső meg a módosított kontroller és ennyi. Azért ehhez nem kellett sokat törni a gyártóknak a fejüket, így szerintem jogos elvárás az hogy erőgépek legyenek a marketinggel párhuzamban és remélhetőleg majd azok is lesznek kb 1 év múlva.

Új hozzászólás Aktív témák