Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz Peat;) #2881 üzenetére

    szia

    sztem csak "pc s szemmel" nem látszik a fejlődés,mert technikailag igenis újat és korszakalkotót csináltak konzol szinten.(vagyis amit nyilatkoztak.A Sony PC verő mivoltot sztem,soha nem hirdetett a PS4 mellett)

    pc vs konzol :W
    teljesen hasztalan ezzel példálozni,mert nem 1 kategória.

    "Másrészt az új konzolok úgy néz ki színtisztán az elődjeiknek az újabb verziói. Nincs semmi játékmenetet befolyásoló újítás, mindkettő pontosan azokkal az irányítási és kezelési módokkal operál mint az előd. Az egyetlen előrelépés a finomítások mellett a teljesítmény marad. Aki ma össze akar hasonlítani egy ps4-et és ps3-at, vagy a másik oldalon ugyanezt, akkor a teljesítményen kívül olyan tulajdonságok maradnak mint a külső meg a módosított kontroller és ennyi. Azért ehhez nem kellett sokat törni a gyártóknak a fejüket, így szerintem jogos elvárás az hogy erőgépek legyenek a marketinggel párhuzamban és remélhetőleg majd azok is lesznek kb 1 év múlva."

    Ha Te ezt tényleg így gondolod ,akkor nem is folytatom inkább ,mert felesleges.
    (am 1év múlva mi változna??!! visszahívják a gépeket turbósításra , vagy postáznak ram-ot neked,h meglegyen a 16gb ??!! :U )

    már alig várom a megjelenést, a "lehordják a sárga földig efeckt-et",meg az olyanok "tiplizését a konzol mellől" aki nem értékelik, mert utána már talán nyugalom lesz :B
    Nekünk bőven elég lesz,Én úgy hiszem ;)

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák