Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Def26 #3442 üzenetére

    2013-ban az EU-ban legalisan szamlaval vasarolt gepet nem tudom a sajat hazamban ami EU tag garancialis javitasra vinni ez azert az evszazad vicce.
    Csiga lassusagu a Sony garancialis ugyintezese, a Magyar jogszabalyokra tesznek magasrol, nem tart tovabb ha a bolt kikuldi pl. Ausztriaban es ott javitjak.

    "Azért van erre szükség, hogy pl. a Kelet Európai szervizeket ne terhelje a más régióból származó gép szervizelése és ez vice versa igaz."

    Ezt nem is ertem, Nyugat-Europaban (Belgium, Franciaorszag) javitjak a konzolokat Kelet-Europaban egy konzol javitassal foglalkozo szerviz sincs, a Sony Magyarorszagi szervizeiben (amik valojaban ugye third party szervizek Sony partnerkent) nem javitanak konzolokat.

    "Ez már csak feltételezés, de azt gondolom, hogy azért magasabb egy picit a Magyar árazás, mert ez az ár tartalmazza a Magyar/Cseh stb régióban a szerviz költségeket."

    LOL :DDD
    Erdekes, hogy az Euro ar ugyanannyi minden orszagban ahol az a fizetoeszkoz, szerviz pedig nem mindegyikben van, megse kell a "szerviz koltseget" az arba igazitani.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák