Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    válasz gyuribácsi88 #38014 üzenetére

    Te milyen pc-t vettél 2 éve 300k-ból hogy már szar?

    Nekem a gépem nagyrésze 2011-ben lett véve, és nem nyúltam hozzá, csak bedobtam még 2 ssd-t. Közben elromlott a VGA, és ráfizetéssel hd 6970-ről gtx 780-ra újítottam (ez is már kb más fél éve volt). Tökéletesen megy, minden, maxon, vagy ahhoz nagyon közeli beállításokon.(i7 2600k, 16gb ram, 3 ssd) Munkára is tökéletes (photoshop).

    arról nem is beszélve hogy valamiért sokan azt gondolják hogy a ps4-en a multiplatform játékok grafikája megegyezik a pc-n a legmagasabb beállításokkal, fenét. Medium-high általában, és ha úgy lövi be az ember akkor egy jóval olcsóbb gépen is bőven kitol annyi fps-t mint ps4-en(bár, őszintén, pc-n ki elégszik meg 30 fps-el?)

    megvan a konzoloknak is a helye, nekem is super nintendo óta van legalább 1 mindig, de egyáltalán nem olyan marha drága a pc-n való játék mint azt páran itt hiszik. A játékok eleve jóval olcsóbbak pl.

    A Dying Light-hoz annyit hogy azóta javították, ajánlottba elég a 8gb ram. És manapság divat túlpörgetni a gépigényt, de mindegy. Hiszem ha látom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák