Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz bandi0000 #4324 üzenetére

    Már több ezerszer le lett írva, de akkor megint (és nem ellened irányul, de jó lenne globálisan megérteni..): mégis honnan veszed, hogy az első szériák rosszak lesznek? Csak azért kérdem, mert az egyetlen aki ezt tudhatja most, az a Sony, és ha lenne ilyen, akkor nem adnák ki :B Attól, hogy PS3 és X360 idejében a kőkorszakban 6-7 évvel ezelőtt a speciális cpu és speciális gpu forrasztásán spóroltak, hogy úgymond "környezetvédők" legyenek, nem jelenti azt, hogy a PS4 és az XBONE is hasonló betegségekkel fog küzdeni. Azóta eltelt 7 év ami borzalmas hosszú idő a számtech.-ben. Ráadásul miért is történt az ami a PS3/X360 -al? Mert túlmelegedett. Miért? Nagy gyártástechnológia (90nm is akár!), 2 külön chip (cpu gpu) .. És most mi a helyzet? 1DB kis fogyasztású APU az AMD -től, aki azért már nem először csinál ilyet. Na meg a Sony is tanult a hibájából...
    A másik, hogy ha nem lesz olyan méretű hiba, hogy felrobban a PS4, ha bekapcsolod, akkor a gyártósorokat nem fogják átállítani másik szériára (slim?) rövid időn belül. Ha meg olyan hiba lesz, akkor úgyis cserélik a "szar szériás" cuccodat is újra, nem?
    A harmadik, a garancia. Az van, nem? Akkor mitől kell ennyire félni? Még ha gari se lenne se lenen gond, van fogyaszvédelem stb..

    Tényleg érthető, hogy egy ekkora összegnél már azért megfontolja az ember a döntését és inkább vár, de ezért kell hivatalos helyről, számlával stb.. vásárolni és semmi gondod nem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák