Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz kenny123 #45413 üzenetére

    "simán lehet kontrollerrel is olyan reflex-szeruen játszani, egy kis érzékenység állítás után, meg egy normális rutinnal a konzol fps világában."

    Nem, nem lehet ugyanolyan érzékenységgel játszani kontrollerrel és PC-egér kombóval. A finom-motorikus képességek egérnél sokkal jobban kihasználhatóak. Ezért sem terjedtek el az olyan játékok, amelyek konzolon is támogatják gyárilag az egér-bill kombót. (létezik ilyen egyébként) Valamint emiatt nincsenek keresztplatform FPS játékok.

    Természetesen ezt nem úgy állítom, hogy a hasamra ütöttem. Sokat játszottam anno PC-n is FPS játékkal komoly egér-bill használatával, de akármilyen jól is játszok konzolon kontrollerel ( aim assist nélkü) akkor sem közelíti meg a PC-s irányítást. Főleg azért mert sokaknál a precíz célzás, és a villámgyors fordulás egyszerre nem működik konzolok esetében.

    BTW engem nem érdekel ki mit használ, a fentiek az én tapasztalataimból származnak, a jogosulatlan előny témáját pedig hazai, és külföldi gamer fórumok véleményei alapján írtam.

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák