Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz gyuribácsi88 #4573 üzenetére

    Múltkor is volt vita ebből, de a multicéggel kapcsolatban a magyar fejekben a politika által megszabott definíció áll, ilyen alapon elüldözhető az összes autógyár, gyógyszergyár, szolgálatói központok, bankok, telekommunikációs cégek, említett bevásárló központok. Ezek után be lehet zárni az összes beszállítói céget, kisiparosokat, a mezőgazdasági termelést, mert nem lesz cég aki megvegye és mert nem lesz cég nem lesz munkabér amiből megvegyék. Arra sem lehet építeni hogy akkor most mindenki exporttevékenységet lásson el, ha a fő termelők a multik.

    A mindenkori normális szabályozás hiánya a folytonosan változó adórendszer, gazdaság növekedését lassító intézkedések problémája nem az a terület amivel a magyar cégeknek, multicégeknek vagy magyar dolgozónak kellene foglalkoznia. Csak akinek foglalkoznia kellene és kellett volna ezzel annak kényelmesebb rámutatni valakire, a multi kizsákmányoló, a magyar munkavállaló nem itt költi el a pénzét pedig az egykulcsossal mindenki jól járt ugye, a magyar cég csak feketézik, tehát a döntéshozó mindent jól csinál csak a többi a hülye. Szokásos magyar politika.

    A magyar árak olyanok amilyenek, a pénztárgépváltás költségeit egy az egyben a nyakukba kapták, az egykulcsosnál vagy megemelték a dolgozók bérét hogy ne csökkenjen a fizetésük, ezzel hatalmas költségtöbbletet bevállalva, vagy nem emelték, vagy feketéztek. Csak éppen amikor megkapod a béred és vásásrolni akarsz valamit azért ezeket nem gondoljuk át és ott vesszük meg ahol jobban járunk, alapvető emberi természetet nem lehet megváltoztatni.

Új hozzászólás Aktív témák