Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Peat;) #4585 üzenetére

    De még ha legalább olcsó lenne az a multi, de nem.

    Például én pont tegnap vettem új tv-t, mondom jön a nextgen, kell egy nagyobb meg újabb tv.

    Extreme digitálnál vettem az előzőt, amit most kinéztem mondom megnézem mennyi ott (ue40f6400) nézem 200k, de most leengedtek 10k-t a árból, meg a cetelemes helyben vásárlós okosággal 15%, még mindig 175K. Jó mondom megnézem máshol is, pont dobtak be ósan újságot és pont van benne ilyen tv, csupán 200K :Y

    Mondom aha, megnéztem a neten, találtam egy üzletet, műszakishop.hu, ott az ára 155K, 2év gari, ingyenes szállítás. Megrendeltem fél óra múlva hívtak hogy megerősítsék, és hogy holnap hoznák, ej ha mondom nem b@szakodtak sokat. Jó, másnap ki is hozzák, és nem is futár hozta, hanem a cégnek egy alkalmazotta egy opel combo-val, (volt benne kb 8-10tv) a srác bejött, összeraktuk gyorsan, mondta hogy addig el se megy ameddig nem próbáljuk ki, mert ha hibás akkor ad is egyből egy másikat (volt még nála ebből 2db). Kipróbáltuk f@sza volt minden, dobtam neki egy ezrest mert rendes volt és kész.

    Na én most ha megrendeltem volna az ósanból, akkor kihozza valami brutálkretén futárcég, a csávó ledobja nekem a dobozt, én kifizetem, ő elmegy és viszlát. És ha rossz a készülék akkor szenvedhetek hogy kicseréljék, idő+idegeskedés, stb.stb.

    Részemről off vége :R

    A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

Új hozzászólás Aktív témák