Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    válasz Pöttön #46013 üzenetére

    + (#46025) krx21 + (#46013) Pöttön

    Áh minél többet játszok vele, annál rosszabb. :DD
    Maga a történet annyira átlátszóan rókabor, hogy nem igaz. Ordit róla, hogy ugyanaz mint a 3 csak más karakterekkel. Ez az alapgond, de efelett még elmegy az ember, mert miért ne..
    Tele van tömve idióta, felesleges és időrabló animációkkal. Például mikor beadja a szurikat magának, vagy most az is felhúzott, hogy hiába megyek közel az ellenséghez, egyszerűen ha szemben áll velem, nem szúrja le, majd utána az ellenség fejen vág a fegyverrel, és addig lő mig meg nem halsz, közben persze nem tudsz lőni. Aztán ott vannak a halálfelesleges mellékküldetések is. Semmit nem adnak hozzá a játékhoz, viszont a főküldetések száma nevetségesen kevés. Nem mondom, hogy legyen egy sandbox játék sztoriorientált, de ez már sok. Egy 60-40% már jó lenne, de itt totál elcsúsztak.
    Ezek mellett elmenne az ember, ha nem egyszerre állnának fenn, de az összkép brutálszar. Ráadásul az okok is nevetségesek, amikkel ráveszik a játékost, hogy csinálja meg a mellékküldetéseket. Pl.: Segítsek a lakosokon, szabadítsak ki túszokat, de jobb lesz nekem attól ? Könnyebb lesz végigvinni a játékot ezáltal ? Nem. Csak időrablás az egész.
    Ráadásul a legnagyobb poén, mikor felszabadul egy outpost, majd megtámadják. ÉS ? Ha nem segítek, akkor sem történik semmi. :W
    A skill rendszer is totál kapufa. Ahhoz, hogy jobb legyél, egy csomó mellékküldetést kell, hogy megcsinálj, de könyörgök, minek ? Ahhoz, hogy +1másodperccel továbbtartson a felesleges injekció ? 3 ehhez képest sokkal jobb, mert ott legalább eredeti volt a történet, és összességében élvezhetőbb.

    A grafika és fizika legalább jó, de semmi pozitívum ezen kívül. Szóval aki grafika orgazmust akar, de nem egy átgondolt játékot, annak ajánlom, de aki ennél többet vár, az meneküljön, vagy vegye meg tőlem, és mentsen meg. :DDD Persze előtte most már kijátszom, bár nem értem miért. Se veled, se nélküled. Szörnyű, hogy mindezek után is rátud venni a játék, hogy játsszak vele. Agyfasz.

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák