Új hozzászólás Aktív témák

  • PandaMonium

    őstag

    válasz Rigormortiis #48009 üzenetére

    Az nem az első boss előtt volt akkor, hanem inkább a második boss felé menet. És igen, ha megtámadsz egy NPC-t, nem "felejtik el". Ha valaki nem tűnik ellenségesnek elsőre érdemes megpróbálni targetelni az R3-al, ha nem fogja be akkor barátságos NPC.

    (#48011) bandi0000: A blood echo kb. a pénzed és az XP-ed egyben. Ezt tudod tárgyak megvásárlására is költeni és szintlépésre is (a doll-nál a Hunter's Dream-ben). Minden ellenség megölése után kapod őket (vagy ha coldblood-okat összezúzol), és ha meghalsz elhagyod őket. Az utolsó halálodnál elvesztett blood echokat vissza tudod szerezni úgy ha visszamész értük, de ha újra meghalsz odafelé menet akkor végleg elvesznek.

    (#48010) tarti19: A játék alakulásában nincs, de érdekes jutalmakat lehet tőlük kapni, nem beszélve a dialógusokról amik miatt megéri életben hagyni őket. Meg aztán így is olyan kevés a barát és olyan sok az ellenség, ki az a szívtelen aki még ezt a néhányat is kiírtja. :DDD

    Szerk.: Letöltöttem a Diablo RoS-t storeból és kétszer jelent meg a menüben. Az egyik 22GB-os a másik 40GB-os. Ilyenkor mi van? Törölhetem a kisebbiket?

    [ Szerkesztve ]

    What I cannot create, I do not understand

Új hozzászólás Aktív témák