Új hozzászólás Aktív témák

  • MixY

    tag

    Sziasztok!
    Konzolváltásra adnám a fejem, eddig X360-am volt, szeretnék már az újabb generációval játszani, és a választásom a PS4-re esett, mégpedig a játékfelhozatal ill. az exkluzív címek miatt (PS1-2-m volt, PS3-m nem).
    Amit mostanában nagyobb boltokban (madaras T*S*O) lehet kapni 99.990 Ft-ért, azt szeretném megvenni, ami egy alap 500GB-os gép, és ahogy utánaérdeklődtem ezek az 1100-as szériák. Olvastam az összefoglalót, hogy gyakorlatilag nincs különbség az újabb szériákhoz képest, tehát nyugodtan beruházhatok egy ilyenre?
    Ill. még egy kérdésem lenne, hogy játszottam PS3-mas joyokkal, de valahogy az nekem elég fapados hatást kelltett, az X360 joy viszont remekül kézreállt nekem eddig. Ezek az DS4 joyok már sokkal jobb fogást biztosítanak? ( tudom-tudom, elmegyek majd kipróbálni nagyobb boltokba, csak a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok :) ).

    +1: 3-4 játékot szeretnék venni hozzá elsőkörben (használtakat), milyeneket ajánlotok egy visszatérő PS-gamernek? :))
    Az Uncharted trilógiát alap lesz, hogy megveszem, ezenkívűl még az új NFS-t néztem ki, a Last of Us-t, de csak videókat láttam róluk, mindenképpen olyan játékokat szeretnék, amiket nem 6-7 óra alatt viszek végig, hanem sokáig elvagyok velük.

    Köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák