Új hozzászólás Aktív témák

  • heihachi

    addikt

    válasz Petreszku #70746 üzenetére

    Én pont ugyanezen vacilláltam mielőtt vettem a PS4-et. Végül a Project Cars-t vettem meg a gép mellé. Az egy kőkemény szimulátor, nagyon észnél kell lenni, setupot állítgatni, ezred másodpercekért harcolni, verseny stratégiát tervezni, gumi hőmérsékletet meg kopást figyelni, stb. Nincsen túl sok autó, de azok mind nagyon-nagyon másként mennek és mindent külön meg kell tanulni vezetni. Sokkal komolyabb szimulátor, mint a Forza/GT páros.

    Aztán úgy adódott, hogy hazavittem a gépet, és már aznap akciós volt a store-ban a DC, meg is vettem. Gyakorlatilag azóta 99%-ban azt játszom, ha autózni akarok. Arcade játék, de a lehető legjobb értelemben véve, aminek minden porcikáján látszik, hogy a szórakoztatás a célja, és az hibátlanul megy is neki. Gyakorlatilag végtelen mennyiségű autó és pálya van benne, legalábbis nagyon okosan variálgatja a játék, szóval kétszer ugyanazzal az autóval ugyan azon a pályán még nem mentem kb 20 órajáték alatt. Az autók mind kicsit másként viselkednek, de azért itt nem kell órákat beleölni egy autóba, pár kanyar és megszoktad. Nagyon pontosan lehet irányítani, és kell is, mert a murvát rögtön megérzed, de ennek ellenére olyan gyönyörűeket lehet benne dritelni, hogy öröm nézni. Viszont végig lehet menni úgy a pályán néhol akár 250-el, hogy a saját sávodban maradsz, ami azért egy ilyen stílusú játéktól igencsak meglepően jó. Nem kell setupolni, nem kell tuningolni, nem kell semmit figyelgetni, csak menni és élvezni. Nem azon múlnak a versenyek, hogy melyik autót választod, mert az egy kategóriában lévők kb tényleg egyformán is mennek, nagyon nem lehet mellé nyúlni. Nem mellesleg mozgásban gyönyörűen néz ki.

    Én azt gondolom, hogy ha inkább csak játszogatsz, akkor a kettő közül a DC a jobb választás, de a többiről nem tudok nyilatkozni.

    "Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Új hozzászólás Aktív témák