Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz eisento #76954 üzenetére

    Iszonyat hangulatos játék lett! A színek, a fények, a hangok, a zene - minden klappol! Sikerült a fejlesztőknek egy olyan egyedi atmoszférát létrehozniuk, hogy minden meseszerűsége ellenére is valódinak, élőnek hat az egész világ: szinte érezni a fák, a virágok, és a gyümölcsök illatát, a szél erejét vagy épp a víz hűvösségét. Yarny, ez a kis piros fonal-lény is teljesen életszerű: rácsodálkozik az őt körülvevő világra, pislog, fájlalja a fejét ha ráesik egy alma, megrázza magát ha vizes lesz.

    A játék amúgy egyfajta platformer-puzzle hibrid, balról-jobbra haladva kell a pályán lévő akadályokat leküzdeni. Viszont igazi egyediséget kölcsönöz neki, hogy mindezt a Yarny testét adó fonal felhasználásával kell megtenni: lasszót dobni, felhúzódzkodni, hidat építeni, hintázni, kallantyúkat meghúzni, valamint az egyes checkpoint-oknál újra feltölteni Yarny testét fonallal. Kell még emlékképeket is gyűjteni (ez automatikus), aminek köszönhetően megjelennek a fejlesztők gyerekkori képei egy fényképalbumban. Illetve vannak elrejtve kis kötött virágok, amiket gyűjteni lehet.

    Összességében egy igazán egyedi, aranyos, szívhez szóló, és elképesztően hangulatos játék lett az Unravel, szóval bátran ajánlom mindenkinek! :K

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák