Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz bandi0000 #80953 üzenetére

    Nem tudom a nevén kívűl amúgy ez mitől is félgeneráció. Egyáltalán hol a határ ahol fél vagy teljes generáció cseréről beszélhetünk? Mi van ha 3 év után megint "csak" ennyi fejlődés lesz? Ilyen gyakori váltásnál muszáj megtartaniuk azt, hogy minden gépen fusson a néhány éves szoftver, de szerintem ez máris rendes generáció váltás, a GPU azért eléggé nagy változás ha igazak a pletykák...

    Szerintem itt arról van szó, hogy szemtanúi vagyunk egy új stratégiának. 3 évente új gép, a régit is hagyják olcsóbban, de már nem lesz fókuszban, mindent butítva kap majd, a 30fps limitig butítanak.
    Azert nem PS5 lesz a neve, mert akkor sokkal nagyobb lenne a felháborodás. De tulajdonképpen ez az lesz, csak gyávák annak hívni. Lehet ezt szépítgetni, de nem érdemes, nevezzük nevén a gyereket. :)
    Videókártyáknál is ilyen időintervallumban van generációváltás. Egész egyszerűen így több pénzt szereznek. Fogyasztói társadalom ugye... 2019-ben ugyanúgy jönni fog a következő. Marad az is x86 meg GCN, kompatibilitás ezzel letudva.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák