Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz andro93 #82031 üzenetére

    "Az eleje felé ha észrevesz úgyis meghalsz, később meg lángszóróval elkergeted."

    Toltad Te már ezt a játékot normal-nál nehezebb fokozaton? :N Na, ott konkrétan olyan kevés nafta van csak a lángszóróhoz, amivel egyszer-kétszer még ugyan elkergeted, utána meg annyi. Plusz a nehezebb fokozatokon, ha elkergeted, kb. 10 másodpercen belül ott van újra, épp ezért baromi gyorsan helyet kell változtatni, ha egyszer megkergetted, ráadásul utána jódarabig nem száll le rólad, állandóan loholni fog utánad.
    Egyébként meg pont az első fele tud elég szenvedős lenni a játéknak, épp a lángszóró hiánya miatt és ez sokaknak el is veszi a kedvét, annyiszor meghalnak. És igen, kisebb szívrohammal azért felér, ha nagy hirtelen rádcsap a lény egy plafonszellőzőből. Nyilván nagyban hozzáad a parafaktorhoz, ha jó nagy kijelzőn játszod, sötétben, egyedül, jól beállított és megtekert hangrendszerrel. Én így nyomtam végig vagy háromszor-négyszer a játékot, de még ma is össze tudok rezzenni rajta.

    "Meg amúgy is végig tudod merre van az Alien."

    Hát ez az: durvább fokozaton mindig a nyakadon.

    Szerintem is az egyik legjobb sci-fi horror játék és úgy önmagában is zseniális játék. Műfajában ennél nagyobb parafaktor szerintem csak a Dead Space-ekben van.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák