Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz marilllyo #83971 üzenetére

    Emberek, ez az Uncharted 4 hihetetlen. Olyan szinten mindenre odafigyeltek benne, hogy az elképesztő. A Madagaszkár mission-t nyomom (Chapter 10), ahol dzsippel kell közlekedni. Az egyik treasure-hunt kitérőnél ugye letettem a dzsipet, Sam és Sully ugye benne maradtak, leállítottam a motort, aztán arra lettem figyelmes, hogy ahogy hűl a kipufogó, úgy pattog, akárcsak a valóságban. :Y Valami elképesztő, milyen részlet van mindenben, ilyen szinten is. A grafika pedig olyan pazar, hogy az leírhatatlan, pedig nem egyszerű a terrain.

    Egyébként tök büszke vagyok, ezen küldetésben minden treasure-t megtaláltam, szépen sorrendben, minden Youtube-os segítség nélkül. :D

    marilllyo: az én Canon EOS 700D-m is Made In Japan, az objektíveim viszont már nem, azok a legkülönbözőbb helyeken készültek: a tele pl. Made In Taiwan, a portréobi meg Made In Malaysia. Hozzáteszem, tökéletesek azok is, ahogy a gép is, ugyanaz a gyártósor gyártja mindenhol, ugyanolyan ISO minőségbiztosítási rendszerrel és quality-check-kel.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák