Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    Szerintem se állja meg a helyét, hogy ez rosszabb launch, mint a PS4-es. Ott még nem is volt "full" backward compatibility a PS3-as generációra, csak azzal a pár játékkal játszhattál, ami megjelent PS4-re. Itt meg van a PS4-re szinte teljes BC. Nekem van kipörgetni valóm még a PS4-es játékokból, már az is jobb, hogy stabilabb framerate-el futtathatom ezeket, és még nem beszéltünk arról, hogy mi van ha kap az adott cím PS5-ös patchet.

    Ráadásul a Watch Dogs: Legion-t(amennyiben jó lesz) is már PS5-öön szeretném elkezdeni, hiába jelenik meg október végén.
    A Destruction All-Stars-ra is kíváncsi vagyok, ha már AAA kategóriában érkezik, akkor valóban ennyire szórakoztató lesz? De megvárom a kritikákat azért, ugye itt a 30 ezer forintos ár miatt meg kell kétszer is gondolni, hogy első nap megveszem-e.

    Kicsit ez a generációváltás olyan, mint a PS4-PS4 Pro között, csak nagyobb léptékkel.

    Nálam az XSX egyelőre nem opció, majd 1-2 év múlva, ha lesznek rajta olyan címek, ami miatt érdemes lesz megvenni. Lehet pl. egy Stalker 2 miatt megvenném a konzolt. De azt se lehet tudni, vagy hogy jön-e 2-3 év múlva új Forza Horizon, vagy egy Fable.
    Úgy egyáltalán milyen minőségi színvonalat fognak megütni ezek a játékok, ez is eldönti hogy beruházok-e a másik konzolra. Nem véletlenül választottam én sem a PS-t, pont a színvonalas játékai miatt, és ezért nem is akarom elengedni a Sony vonalát.

    [ Szerkesztve ]

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák