Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz ittakary #21572 üzenetére

    Amikor megláttam, nem örültem, de enyhítette a dolgot, hogy már régóta ott lehet, nem vettem észre, tehát nem feltűnő. Akkor zavarna, ha így kaptam volna, ha még új lenne, vagy ha most akarnám megvenni kéz alól mástól, esetleg ha garanciális ügyintézésnél gondot jelentene. Úgy érzem egyik sem áll fenn :) Tudom, hogy amikor megvettem nem volt rajta, tudom, hogy az idő, a szakszerű és gondos használat ellenére, de én általam, és a gyártó cég nem teljesen megfelelő - nincs felkészítve a dokkoló és a tok sűrű váltogatásából adódó kopásra - bevonási technológiája együttesének köszönhetem a dolgot.

    Egy példa: az első G15 billentyűzetekről mállott a festék. A gyártó nekem is kicserélte a G15-öt, most is a csere darabot használom amin azóta sem jelentkezett semmilyen kopás, még az elődje két évig sem bírta - 2005 óta G15-öt használok, és a csere darab 2007-ben került hozzám.

    Az újabb Nexusokhoz úgy tudom nincs dokkoló, szóval ott talán megúszható ez, ha vezetékesen tölti az ember, akkor nem kell kivennie a tokjából.

Új hozzászólás Aktív témák