Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz Stauffenberg #21802 üzenetére

    Lol, senki nem vedte az androidot, az orszagban elsok kozott volt iPad 1-em annak idejen, nem errol van szo. Az a te tevkepzeted hogy itt uldozik az applet.
    Ahogy a legelso idevonatkozo hsz-emben irtam SOKAN nem tudnak kulonbseget tenni a dzsunka, a jo es a Nexusok kozott. Idevago tapasztalat: iPhone-bzi ismerosom haverja vett egy dzsunka kinai adnroidot, beraktam a simet, es nem tudtak rajta beallitani a mobilinternetet. Mit vontak le ebbol? Az android kukaba valo. Mi volt a megoldas? Az ugyintezo rosszul diktalt le nekik valamit. Vegeredmeny? En vagyok a hulye, mert rossz adatot kaptak. Ilyen emberek kepesek egyedul levegot venni. Es meg 100 ilyen van.
    Ezzel el is erkeztunk a temahoz: azert nem tetszik sokaknak az android, mert nem egy rendes Nexust vettek, hanem kinai olcsot vagy valami markasabbat, de ugyanugy igenytelenul megirt gyari meg memory leakes dragat, amivel szinten szivtak. Vannak jo szeriak, Samu S1, S2 pl. kifejezetten az volt, de mar raalltak a tomeggyartasra ok is, emiatt egyre igenytelenebbek is, igy S3 utan nem is vennek toluk semmit. Aki viszont megveszi, majd sziv vele, jo hogy fikazni fogja agyverzesig.
    Ezzel szemben a Nexusokat rendesen optimalizalja a gyartoja, sallangmentes eredeti androidot kap a kezebe, elegedett is lesz. Ez pontosan az, amit az Apple csinal: egy kutyu-egy OS, meg szep, hogy jo lesz. Ezert nem hasonlitanam ossze a Nexuson kivul massal az icuccokat. A Nexusnal elvaras egy 100%-os OS, Samsungnal meg nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák