Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem vagyok szákács, de a tojásnak nem sütötted meg mindkét oldalát."
A szakács nem süti meg a tojás minkét oldalát.
A tükörtojást, ami tyúktojásból készül, egy oldalról sütik. A sütés célja a fehérje megszilárdulása, a sárgája folyékonyan tartása. Az ízeket javítja, ha a tyúktojás sütése közben alulról kap egy hősokkot és egy kicsit megpörkölődik a fehérje. Extra aromát kap a tükörtojás.
Más szárnyasok esetében a fehérje pörkölődése kerülendő, mivel a kellemetlen ízt ad a tükörtojásnak.A kétoldalas sütés csak elvesz a tükörtojás sárgájának zamatából.
A mesterszakácsok szoktak trükközni a tojás készítésével. A céljuk az, hogy a tojás sárgájának folyékony tartása mellett, a fehérje kicsapódjon, ám maradjon nagyon lágy a textúrája.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,Samsung gyári garanciával
- Asus TUF A17 FA707NV-HX016W Ryzen7 7735HS/32GB DDR5/RTX4060 8GB/2x1TB SSD
- Dreambox DM520 HD S2 Fehér szinü 1x DVB-T2 Tuner PVR ready Full HD 1080p H.265 Linux vevő dobozában
- Dur-line SF 4000 BT SAT Finder
- Újszerű Sony Alpha 6000 (4expo) + nagyon sok extrával