Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem vagyok szákács, de a tojásnak nem sütötted meg mindkét oldalát."
A szakács nem süti meg a tojás minkét oldalát.
A tükörtojást, ami tyúktojásból készül, egy oldalról sütik. A sütés célja a fehérje megszilárdulása, a sárgája folyékonyan tartása. Az ízeket javítja, ha a tyúktojás sütése közben alulról kap egy hősokkot és egy kicsit megpörkölődik a fehérje. Extra aromát kap a tükörtojás.
Más szárnyasok esetében a fehérje pörkölődése kerülendő, mivel a kellemetlen ízt ad a tükörtojásnak.A kétoldalas sütés csak elvesz a tükörtojás sárgájának zamatából.
A mesterszakácsok szoktak trükközni a tojás készítésével. A céljuk az, hogy a tojás sárgájának folyékony tartása mellett, a fehérje kicsapódjon, ám maradjon nagyon lágy a textúrája.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Edition 8GB GDDR5X 256bit
- Filmes gép gyűjtemény
- Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-105 mm
- Bontatlan Seagate & Western Digital HDD-k 3TB - 12TB -ig - Számla + Garancia, Ár alatt! BeszámítOK!
- DJI Mini 4 pro FMC drón - 3 akku, RC2 táv, 2 táska, Filterek, 2025. decemberig garancia, DJI Care