Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    támogató

    Olvastam a topikban, hogy bizonyos dolgok sütésénél (pl. kakós csiga) érdemes sütőpapírt alátenni, hogy ne kerüljön alulra a csokiból. Gondolom egy ilyen sütőkészlet megfelelő lenne a célra a HD9270/70-hez. Erről jut eszembe, ha az ember egyébként is átforgatja közben a dolgokat, nem egyszerűbb akkor már például a húsokat is ebben sütni? Ebben az esetben gyakorlatilag csak ezt az egy tálat kellene elmosogatni + a zsiradék is a hús alatt marad. Persze ez csak egy ötlet, ki kellene próbálni. Értem én a rapid air-t, viszont az csak ott működhet, ahol alá tud fordulni a meleg levegő a terméknek. Bár szerintem mindent jobb átrázni, átforgatni egy idő után. :) Tegnap próbaképpen sütöttem csirkecombot és krumplit, frankó lett. Ki kell tapasztalni mit hogyan lehet jól elkészíteni. :K

Új hozzászólás Aktív témák