-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Az esetek 90%-ában zsömlét vagy fagyasztott krumplit sütök benne, ezek nem nagyon csinálnak szagot a gépbe. Mondjuk a mirelit hagymakarika, na annak van rendesen.

Korábban amíg nem használtam a sütőpapírt én is így tettem, de alig fér be a csap alá, 100% tisztasághoz vagy 2-3 kör mosogatás, áhh én nagyon utáltam, emiatt sokszor inkább nem is használtam.
Na ezt a sütőpapír teljesen mértékben megoldotta, ha a megfelelő méretűt használja az ember az oldalfalra is felér, és tényleg sokadig sütés után is olyan a kosár, mint újkorában. Féltem eleinte, hogy rosszabb lesz a sütés amiatt, hogy a lyukak az alján el vannak takarva, de alaptalan volt, ugyanúgy sül benne minden, mint nélküle. -
PociAti
őstag
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Tegnaptól van/volt a Lidl-ben 5,2L airfryer 25 000 Ft-ért. Ez két személyre elég nagy lehet?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Tibee86
#6890
üzenetére
Én is kipróbálom ezt, pont ma gondoltam rá először.
Más: én 2 hónapja nagy boldogan megvettem a Xiaomi 6L air fryert, hogy ezután többé nem égetjük a több liternyi olajat, nem füstöljük tele a konyhát, erre kiderült, hogy rajtam kívül senki nem használja a családban
. A húgom ma reggel is bundás kenyeret sütött, bő olajban, füstölt, habzott rendesen, ahogy "kell". Én, aki villámgyorsan átszoktam, annyira undorodtam az egésztől, hogy meg sem kóstoltam, inkább ettem egyebet. Nem akarom megsérteni, mert már tiszta ideg, amikor mondom neki, hogy ott az air fryer, miért süt olajban megint? Úgy tűnik sokan vannak, akik nehezen rugaszkodnak el a megszokottól. -
DrDobos
őstag
Philips HD9280-nek (vagy ha jól tudom a HD9270-nek is ugyanaz) mekkora a belső kosármérete? Rendelnék hozzá aliról papír sütőtálcát
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Most dec 31-ig van Philips Airfryer 30% kedvezmény kódom. Nem sikerül döntenem. Ahogy itt visszaolvasok, a Cosorit is ajánljátok. Alul felül süt ha jól látom. Az amazonon most jó áron meg tudnám venni (140 €) ezt (Cosori TurboBlaze Airfryer), de mennyire megbízható? Vagy inkább Philipset javasoltok? 50-70 e Ft között szánnék rá.
-
PociAti
őstag
Még a serpenyős sütésnél az tűnt fel, hogy hasáb forma helyett sokkal jobb eredményt ad, ha karikára van szelve, mert így a rostszálak mentén jobban átsül. Finomabb lesz.
Van egy jó (uborka)szeletelő, azzal szoktunk csipszet készíteni, de még nem kísérleteztük ki az ideális időtartamot és hőfokot, vagy egyéb technológiai lépcsőket. Jónak jó volt, de van még hová fejlődni.
-
Sdi
addikt
válasz
sutirablo
#6880
üzenetére
"Édesburgonyára van valami trükk, hogy értékelhető legyen? " Tudom, hogy többen nem szeretik, de az általa készített nekem bevált.
-
válasz
sutirablo
#6880
üzenetére
Szuper gépek, jó választás volt!

A sült krumplis dolog engem is érdekelne, az még nekem sem sikerült.
A rántott sajtot kellene még kitapasztalnom, azt olajban tökéletesen tudtam sütni (trappistából készítem, nem sajtkészítményekből), itt viszont eddig kifolyt, mint a kezdet kezdetén az olajos sütésnél. Ízek tekintetében én tökéletesen elégedett vagy és imádom, hogy semmiről nem kell itatni az olajat. A húsokra és panírozott húsokra szoktam fújni kicsit, úgy szépen megsül a panír, amúgy nem használok másra olajat. 
-
sutirablo
csendes tag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat! Hozott is a Jézuska anyáméknak egy HD9270-et, aztán ha már a Philipsnél járt ajándék beszerzésen, nekünk is tojt egyet.
Karácsonyi menünek harcsachipset kértek a pulyák. Egy adagot olajban, egyet az airfryerben sütöttem. Az olajos finomabb volt valamivel, de a forrólevegős meg tényleg ropogott. Szóval nem kellett visszavinnie a Jézuskának
Édesburgonyára van valami trükk, hogy értékelhető legyen? Illetve sima hasábburgonyához csak a mirelit ajánlott? Az általam hámozott, szeletelt sem sikerült túl jól. Vagy ahoz is van valami voodoo magic?
-
válasz
Vérboci
#6878
üzenetére
Ostobaságokat írni mindenkinek joga van, csak az a baj, hogy néha ezzel erősen vissza is élnek. A törlésben meg valahol kell húzni egy határt, ez itt most a tegnapi nap volt. Amúgy meg gondold magad az én helyembe, hiába töröltem az egész szálat, így is látom. Akkor most ki járt jobban? Boldog Új Évet!
-
Vérboci
addikt
válasz
Intruder2k5
#6877
üzenetére
kár, hogy megint pont a végtelenül ostoba hozzászólásokat nem sikerült törölni. pl. eggyel visszább.
a hülyeség így megmarad az utókornak, de a tanítás nem...
-
Látom jól telt a mai napotok, de mivel sokat nem tett hozzá a topikhoz, így inkább töröltem.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Vérboci
#6854
üzenetére
A sült krumplira pont írtam példát, de a 6855-ben is írnak róla.
A fagyasztott kakaós csigában szerintem elég sok e-betűs hozzávaló van.
Nem hús készítményeket írtam, hanem "hús alapú készítmények"-et.
"rántott csirkemell is junkfood?" Nézd meg az összetételét és kiderül! Ha otthon panírozod a fagyasztott szín húst, akkor szerintem nem. De döntsd el magad, mert a panírban elég sok kalória el tud bújni. Neten rákerestem. Natúr csirkemell 120 kalória, fagyasztott panírozott 196-230 kalória. -
-
bul07
nagyúr
válasz
Vérboci
#6854
üzenetére
Hát nálunk evolúció
-Régen nem vettünk mirelit hasábburgonyát, és ritkán is volt burgonya sütve. Ugye megpucolni szépen egyenlőre vágni hogy azért egyszerre legyen kész, na meg sok olaj is.
-Elkezdtük venni a mirelit burgonyát de még olajba sütöttem, akkor már sűrűbben volt, mert csak megsütni kellet, csak az olaj drágulásával sokba került mert azért 3-4-5dl olaj csak kellet hozzá, és mi nem használjuk többször az olajat. (Heti egyszer nagyon ritkán kétszer kb)
-Jött az airfryer. Lett vásárolva több fajta mirelit hasáb és fűszeres burgonya, így van hogy heti 3x-4x is sütök.Tehát igen is a airfryer köszönhetően többet készítek bizonyos dolgokból

-
Vérboci
addikt
válasz
Ajándékok
#6850
üzenetére
na várjál. azt írod, hogy az airfryer hozza a házba a junkfoodot. tehát a sültkrumpli az junkfood és amíg nem volt airfryer nem ettek ilyet az emberek?
tehát a kakaóscsiga junkfood és amíg nem volt airfryer nem ettek ilyet az emberek?
és a húskészítmények (?) pl. rántott csirkemell is junkfood, amit szintén nem ismert az istenadta nép a forró levegős sütő előtt?
oké...
-
Johnny001
senior tag
Már megijedtem, hogy valami étrend csoportba léptem, de jó. Most már itthon is van 6L, kínai, mint az összes többi, teszi a dolgát. Még a tapasztalási folyamat eljén járunk, majd jelentkezem bővebben. Így visszatalálok, Boldog Új Évet!
-
válasz
undercover
#6851
üzenetére
Ha nincs szükséged a wifire, akkor nyilván.
-
Ajándékok
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Mondjuk van igazság abban hogy kényelmes használni, így sokkal hamarabb fogok sütni hasábot vagy mást, lehet rendes módon lusta lennék rá. És énnék meglévőből valamit.
Mint ma is, nem volt kedvem csak úgy reggelizni így sütöttem egy kis fűszeres burgonyát meg hozzá mirelit csirkemellből készült cuccot, na meg egy darab panírozott csirkemájat, egy kis majonézzel le is csúszott.(Meg vaníliás Coca Cola hozzá)
-
Ajándékok
aktív tag
Keresek, miután láttam a Te linkedet, amiben egészségesnek írják a fagyasztott elősütött (elő olajozott) krumplit, péksüteményeket, hús alapú készítményeket.
Az airfryer-nek köze nincs az egészséges ételekhez. Sőt. Megkönnyíti az egészségtelen ételek elkészítését. A hagyományos sütőkben régóta lehet minimális mennyiségű zsírral sütni, de annak a használata előkészítést igényel, ezért meggondoltuk, hogy bekapcsoljuk-e. Meggondoltuk, mit készítünk, hiszen sokkal több étel fér bele. Az airfryer lehet, hogy az utóbbi évtizedek legkárosabb készüléke. Az airfryerrel jelent meg az otthoni junk food. -
DrDobos
őstag
A fent linkelt HD9270/70-en kívül 2 főre szeretnénk egy helytakarékosság szempontja miatt kisebb airfryert, tudtok ajánlani ár-érték (+megbízhatóság/sokév garancia) arányban jó gépet, ezen felül? Vagy rz a best buy? Köszönöm

-
PociAti
őstag
Ugyan annak az ételnek, a sültkrumplinak (French fries) a sokkal kevesebb zsiradékot tartalmazó elkészítési módja volt a téma. Az AirFryer egyik előnye az egészségesebb étel elkészítési mód. Ez volt a kiindulási alap.
A lényeg a krumpli zsír nélküli sütése volt, de ne zavarjon.
Nem ez volt, ezért futhatott félre, amikor te egy egészen más étel elkészítésével álltál elő. Ha már más étel, akkor ennyi erővel az AirFryerben is el lehet készíteni a sós vízben főtt krumplit. Nem a legoptimálisabb készülék választás erre a feladatra, de lehetőség adott. De nem az volt a kérdés, hogy AirFryerben miket lehet még készíteni a krumpliból? -
PociAti
őstag
Az airfrayer használata nélkül is meg lehet sütni, és régen is meg lehetett sütni a krumplit zsír nélkül; de ez ne is zavarjon.
Lehet eltévedtem, de ez nem az AirFryer-es topic??
Megbeszélhetjük, a hamuban sütés technikáját is, vagy hogyan lehetne a tábortüzet wifiről vezérelni.
-
PociAti
őstag
Ebben a hozzászólásban is elveszítettem a logikai szálat.
Nem tudok semmit sem édesapád egészségügyi állapotáról, de ahhoz, hogy valaki 6 hét alatt 15 kg-ot le tudjon adni kórházban, ahhoz a szervezetében nagyon sok folyadéknak kellett lennie. Kórházban zsírból képtelenség ilyen rövid idő alatt pár kg-nál többet leadni. Nagyon komoly kalóriaégetés mellett lehetne zsírtól hatékonyan megszabadulni. Nyugalmi állapotban pedig előbb a folyadék távozik a szervezetből, aztán az izmok épülnek le és csak utána nyúl a zsírkészlethez. Persze ezek egymással átfedésben történő folyamatok, nem akkor nyúl a zsírhoz, mikor már nincs izom.
És a sok zsír a keringési rendszernek biztos nem használ. Az ideális testalkat feletti zsír nem a túlélésben segít, hanem a kórházba kerüléshez és a nehezebb felépülésnek.
A cukrokkal kapcsolatos részben is akad logikai bukfenc.
Nem ok nélküli a "cukor gyűlölet". Viszont az még nem teszi egészségessé az édesítőszereket. Létező probléma lecserélése egy másik problémára.
Matematikai példával élve ha nullánál nagyobb számot szeretnél, akkor sem a -12 sem a -15 nem lesz jó. Mindegy melyik van közelebb a nullához, vagy melyik bukkant fel később, ugyanúgy helytelen.(Meg lehet említeni, hiszen a gyümölcsökben is van cukor, de most nem az ételek természetes cukortartalma a téma.)
-
-
PociAti
őstag
válasz
Ajándékok
#6819
üzenetére
Hiányzik az ok-okozati összefüggés abban, amit írtál.
Belinkeltél egy cikket, hogy léteznek "egészséges" zsírok is, meg persze a kevésbé azok. Szerintem AirFryer használatakor, pl. krumpli sütésekor pont a káros zsírok mennyisége csökkenthető nagy mértékben.
Az általad linkelt cikk részletét beemelném ide:
Étolaj
Talán az egyik legtöbbet használt olaj. Minden háztartásban ott van, egyszerű kezelni, megszoktuk és nem túl drága. De igazából, mivel ez egy ipari eljárásokkal előállított olaj, rengeteg hátrányos tulajdonsága van a szervezetünkre nézve.
Ha pedig a magas hőmérsékleten történő sütést problémásnak véled, akkor tekerd lejjebb a hőfokot. Ne az AirFryert hibáztasd azért, hogy lehetőséget biztosított erre a funkcióra. Van olyan elkészítési mód, ami megkívánja a magas hőfokot.
-
woodworm
veterán
A drágább felvágottakat én ezzel oldottam meg. Pontosan tudom mi van benne és úgy fűszerezem, ahogy nekem tetszik.
Sonkaprések -
bul07
nagyúr
válasz
Beni2360
#6828
üzenetére
Hát igen és sokaknál tényleg így van, itt a falunkba is van ilyen család gyerekekkel
Amúgy egyesek ezt is elfelejtik hogy nem mindenki teheti meg hogy megfizeti a minőségi élelmiszert.
Nálunk is a keret nem lett több az élelmiszerekre, így el lettek hagyva dolgok amit régen még megtudtunk venni. főleg a tejtermékek vonalán, gyümölcsös joghurt, egyéb tejes "deszertek", drágább felvágottak, csak akciós dolgok rendes áron semmi.
Bár annyira én nem is igénylem mert nem voltam hozzászokva soha a drága élelmiszerekhez, gyerekkoromba tényleg sokszor volt zsíros kenyér a vacsora, vagy kenyér meg egy kis házikolbász, mamámnál is cukros zsíros kenyér. Sose volt olyan hogy mi az hogy bármit amit megkívánhatok megehettek következmények nélkül(következmény hogy hó végén is csak kell enni).
Egy két luxus ami még megvan, ilyen az üdítő, meg némi édesség abból is az olcsó. -
csibe1
addikt
válasz
PociAti
#6816
üzenetére
"Azzal kapcsolatban, hogy mi nem egészséges ,abban eléggé egybehangzóak a vélemények. A kenyér és a zsír külön külön is szerepelnek a kerülendő (minimalizálandó) ételek listáján."
Tanulmányfüggő a dolog, finoman szólva. Attól függ, hogy éppen ki fizeti.

"nem kell fárasztó munkával mamutot leölni a család jóllakatásához, elég beugrani valamely közeli boltba ételért"
Ahol persze mindegyik kapható étel, csak és kizárólag egészséges étel.
Hááát persze...Tök jó marketing duma, de sajnos nem hiszem el.
Nem kell mindent elhinni amit írnak.
Ha te elhiszed, a te dolgod; de azért nem kellene általános igazságként hirdetni.
Anno mondtak erre egy találó mondatot: csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam.

-
bigrob
őstag
Csak meg ne betegedjen az ember...
Több mint 9 hónapot szenvedtem mire végre bejutottam egy dokihoz aki foglalkozott velem és 3 hónap alatt megmondták hogy glutén érzékeny vagyok, ebben a 3 hónapban 15 kg-t ledobtam én is.
Mióta nem eszek gluténos dolgokat sokkal kevésbé vagyok fáradékony.
Szerencsére rajtam van bőven úgyhogy én most azon küzdök hogy még menjen le legalább ennyi.
-
bul07
nagyúr
válasz
PociAti
#6816
üzenetére
Persze, és ha valaki megbetegszik akkor nem kell a szervezetnek tartalék
Édesapám 6hét alatt több mint 15kilót dobott le a kórházba, és ha nem lett volna rajta tartalék akkor miből tetette volna.Mindig jönnek az újabbnál újabb dolgokkal mi hogy és miért egészséges aztán eltelik valamennyi idő és vagy kiderül ez meg az, hogy mégse úgy van.
Mint a cukor gyűlölet is, aztán meg most sorra derüknek ki a hogy az ilyen olyan édesítőszerek mennyire károsak.
Nincs semmi baj a cukorral csak módjával kellene fogyasztani. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
PociAti
#6816
üzenetére
Az ételek nem a nevük, hanem az energia tartalmuk miatt hizlalnak.
A mini vaj, amit szállodákban, menzán adnak 8-10gramm. Valószínűleg zsírból sem használsz többet, amikor megkened a kenyeret.
Ennek az energia tartalma 90 kalória
Ennél több kalória van 4dkg olasz felvágottban, 5dkg párizsiban, 3 dkg sült kolbászban, 2dkg gyulai kolbászban, 3dkg trappista sajtban, 1db nagy tyúk tojásban, 4dkg lekvárban, 2dkg mogyorókrémben....
Ha ezek közül bármelyikből legalább ennyit eszel ugyan annyi kenyérhez, akkor a zsíros kenyér fogyókúrás étel. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
PociAti
#6816
üzenetére
A kevesebb zsír a zsírban sütéshez képest igaz. A normál légkeveréses sütőhöz pont ugyan annyi zsír kell, mint ezekhez. (Valóban káros-e a zsír?)
Az egészségest is vitatnám. A térfogathoz képest nagy teljesítménnyel és nagy levegő sebességgel dolgozik, ezért gyorsabban, magasabb hőmérsékleten készül el az étel. De ez azt is jelenti, hogy több akrilamid keletkezik, mint a normál légkeveréses sütőkben. -
w.miki
veterán
250-300 C-ot tudó ajánlott többfunkciós forró levegős sütő létezik?
Ilyesmi, mint ez, csak jó minőségben.
Midea Flexify™ French Door Air Fryer Oven -
PociAti
őstag
Az AirFryer népszerűsítésének egyik kulcsszava, hogy a hagyományos technológiákkal szemben sokkal egészségesebben, kevesebb zsírral készíthetők el az ételek.
Azzal kapcsolatban, hogy mi nem egészséges ,abban eléggé egybehangzóak a vélemények. A kenyér és a zsír külön külön is szerepelnek a kerülendő (minimalizálandó) ételek listáján.
Az emberi faj (több más éhező fajhoz hasonlóan) vonzódik a laktató ételekhez, annak evolúciós okai vannak. De már nem kell éhezni, nincs szükség zsírréteg formájában tartalékok felhalmozására, nem kell fárasztó munkával mamutot leölni a család jóllakatásához, elég beugrani valamely közeli boltba ételért. -
csibe1
addikt
""Ha egy 2-3 fős családban senki sem szereti a zsíros kenyeret, akkor az valószínűleg nevelés kérdése." - igen pontosan, úgy hívják hogy egészséges étrendre nevelés"
Melyik brit tudósok által közzétett tanulmányban?

Vicc kategória az egészséges étrend blabla. Attól függ, hogy éppen ki fizeti a cikket.
Egyszer ez, utána meg amaz egészséges; szóval ezen el kellene kicsit gondolkodni.

-
Sdi
addikt
válasz
Ajándékok
#6808
üzenetére
Te tepsiben tárolod a zsírt ? Ha én sütök valamit, általában nem a zsírját kezdem enni, azt csak később teszem kenyérre, amikor zsíroskenyérre vágyok. A sültek elkészítése után, a zsírt úgy is bele kell tenni valami edénybe, amit el tudsz tenni későbbre. Bár én a hurka zsírt csak frissen, melegen szeretem, friss kenyérrel, de a hurkát jobban szeretem, így azt szoktam enni nem zsíroskenyeret
. A zsírt pedig bármilyen sütőedényből ki tudod nyerni.A fólia nem ugyan olyan aluból van, mint a lábasok. A lábasok általában sokkal közelebb állnak/álltak a nyers alumíniumhoz, amiből / állítólag / hő hatására kiválhattak egészségre káros anyagok. A fólia más anyagokkal kevert/edzett alu, amik ezt állítólag megakadályozzák.
-
Ajándékok
aktív tag
Ezek a szafttól lesznek igazán finomak. Ha a tepsiből törölgeted ki egyenletesen kapsz szaftot és zsírt is. Ha egy kisebb edénybe öntöd a szaft az aljára kerül. És ha az airfryert használod, át kell öntened másik edénybe.
Teljesen más téma: Ha jól tudom, az alumínium edények nem egészségesek. Airfryerben mégis több receptben is alufóliába csomagolják a hús. A fóliával nincs gond?
-
Sdi
addikt
"Más, ha már itt vagyok: hogy van az, hogy a szalmakrumli normál krumpliból nem sül meg air fryerben? Ez tényleg komolyan így van? Mert én harmadszor sütök és tökéletes. Pedig az összes haverom azt állítja, hogy nem lehet, kivéve, ha előfözik."
Biztos, hogy meglehet jól sütni. Én még ugyan nem próbáltam, csak friss édes burgonyát sütni, de az tökéletesre sikerült.
-
Sdi
addikt
válasz
Ajándékok
#6805
üzenetére
Ha már a zsíron vitatkoztok. Én pl. a hurkazsírt nem különösebben kedvelem, ha korábban tepsiből megtartottam, legtöbbször hosszú hűtő idő után kidobásra került. A kolbász és a pecsenye zsírt / főleg az oldalas zsírját /, viszont nagyon szeretem, de ezeket sütés után az airfrayer kosarából is ki tudom nyerni. Egyedül élek
-
-
Ajándékok
aktív tag
Engem még úgy tanítottak, hogy az étel pazarlás bűn.
Ha egy 2-3 fős családban senki sem szereti a zsíros kenyeret, akkor az valószínűleg nevelés kérdése. Mostanában nem divat szeretni, régen a szegénységgel kapcsolták össze. Aki megkóstolt egy ízes pecsenye vagy hurka zsíros kenyeret és nem ízlett neki, azzal semmi gondom, de aki kóstolás nélkül mondja azt, hogy nem szereti, azt csak sajnálni tudom. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Ajándékok
#6800
üzenetére
Nagyanyám szerint is
. De én nem eszek zsírt, a májam sem bírja, amíg zsírban sütöttük, mindíg próbáltam levakargatni róla. Igaz a többségnek nincs ilyen problémája, a zsírt leszámítva a fryerben is ugyanolyan a kolbász, csak mintha szebben megsül.Más, ha már itt vagyok: hogy van az, hogy a szalmakrumli normál krumpliból nem sül meg air fryerben? Ez tényleg komolyan így van? Mert én harmadszor sütök és tökéletes. Pedig az összes haverom azt állítja, hogy nem lehet, kivéve, ha előfözik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. A húgom ma reggel is bundás kenyeret sütött, bő olajban, füstölt, habzott rendesen, ahogy "kell". Én, aki villámgyorsan átszoktam, annyira undorodtam az egésztől, hogy meg sem kóstoltam, inkább ettem egyebet. Nem akarom megsérteni, mert már tiszta ideg, amikor mondom neki, hogy ott az air fryer, miért süt olajban megint? Úgy tűnik sokan vannak, akik nehezen rugaszkodnak el a megszokottól.




Nettó hülyeség ez a hozzászólásod, már ne is haragudj a nyers megfogalmazásért.



