Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz DamianB #8 üzenetére

    Kb egy órája van meg a topik, amikor olvastalak amott, akkor csináltam. Ez a modern sütők mellett simán megfér, de más kategória, de kis mennyiséghez piszok gyorsan, egyszerűen megoldva sokkal jobb, mint a konyhai sütő.

    ubyegon2: nagyon jól néz ki nagyon várom ha be dobsz pár ilyen recepetet én kíváncsi lennék rá .

    Köszi, örülök, ha tetszett. Remélem lesz olyan recept, amit érdemes lesz ide bedobni, elég messze állok a konyhai dolgoktól. :D Gyorsan túl akarok lenni az evésen, ebben is jó ez a szerkezet. Ha főznek rám, azt úgy el bírom viselni, de ha nekem kell csinálni.....ettől a 15 perces látványtól és illattól olyan éhes lettem, hogy a húst még külön bedobtam 10 percre és csak tányérra dobálva már rá is ugrottam.

    Volt két vastagabb szelet, azt még 7-8 percre visszaraktam, amíg ezt eltüntettem. Szerintem látszik a képen is, hogy abszolút nincs kiszáradva.

    A karajt amúgy sóztam, borsoztam, majoranna egy kevés meg fokhagymakrém, olajjal meglocsoltam és jól átmasszíroztam így. 10 perc után már dobtam sütőbe, nem érződött rajta az egynapos pácolás hiánya.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák