Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bencom ™ #3770 üzenetére

    Kb még egy rakat ilyen öteletem van, ha valaki hajlandó lenne ezt mind lefordítani akkor írok én több oldalnyi játékötletet.
    Én azt szeretném leginkább hogy realisztikusabb legyen. PL:

    Fegyverek:
    Álltalában: Fegyókból rengeteg, még több, sosem elég, több európai fegyvert, megmaradt második világháborús fegyók. Banditák mászkálnának többféle Shotival Uzival, Skorpionnal vagy Loner-ek Nagantal, SVT40-el, PPSHval és persze autómata glock vagy régi rozsdás revolver.
    Fegyók beragadása - Minek újratölteni ha ott van a fegyver felhúzásának animációja azt kell csak ismételni miközben kiesik egy töltény. Esetleg Ak-nál elkezdi üti a fegyvert :D . Le van írva néhány fegyónál hogy mennyire érzékeny.
    Muníció - Tárrendszer, hiába van nálad egy rakat doboz ha nincs mibe beletölteni. A fegyóhoz tárakat kell venni és egy nyugodtabb helyzetben belepakolgatni a skulókat. Ezzel meg van oldva az hogy egyszerre túl messzire jussunk. Nincs többé kilövökegytölténytésújratöltök. Olyan lenne mint a Swat-ba.
    Fejlesztések: - Ha van egy kedvenc fegyverünk akkor buheráljuk meg egy kicsit, többféle tár(Csigatár, duplatár), scope (aimpoint, Acog, reddot, esetleg hőérzékelős, éjjelátó), extrák (lézer célzó, többféle lámpa, többféle granyóvető, bajonet, helokitty-s matrica....)

    Sebzés: Lábonlőnek lassaban mész, karon lőnek lassaban töltesz gyengébben célzol. A golyóálló mellény nem bullet resistance-t adna hanem realisztikusan kivédené a kissebb, gyengébb golyókat. Azaz ha fejlettebb az emberkéd nehezebben nyirják ki a gyengébb ellenfelek. De pl ha valami kéziágyúval lövöldöznének akkor azt megérezné az ember.

Új hozzászólás Aktív témák