Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz tomiee85 #21954 üzenetére

    Szia,

    a válasz ELVILEG igen! EGT-n (Európai Gazdasági Társaság-on) belülről kell származnia a lencsének. Kell hozzá az eredeti számla, majd a kibővítés aktivációs szerződése.
    Azonban az kérdés lehet, hogy életvitel szerűen hol laksz, azaz ha baja lesz a gépnek itt vagy UK-ban viszed szervizbe. Szerintem célszerű ott venni a garanciabővítés ahol várhatóan szervizbe viszed majd. De ez saját vélemény. Elvileg EU garival rendelkezik a gép és a garanciabővítés is EU-s termék. De azért ilyen esetben fel kell készülni, hogy egy esetleges érvényesítésnél, nem biztos, hogy elsőre azt mondják hogy igen, hanem kell a határozott és tudatos hozzáállás, tehát de ez így igen is érvényes, tehát kérem garisan javítani.....
    (Azt meg márcsak zárójelben jegyzem meg hogy ez jelenleg EGT, de az angolok kilépésével ez az egység felbomlik és egyéb országot pl.: franciák kilépési szándékát is magával hozhatja... és akkor még a magyar politikai eu-s hozzáállást nem is említeném... Tehát, hogy mi lesz öt év múlva, csak az idő tudja megmondani...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák