Új hozzászólás Aktív témák

  • C0RVUS

    tag

    válasz properttl #150439 üzenetére

    Azt nem tudom, hogy milyen "nevet" kellene ezen megfizetni. Rágúglizva találtam ilyen néven egy pszichológust, egy kosárlabda-edzőt, egy rommátetovált kopasz sztárfodrászt, és végül ezt az "óramárkát".
    Dacára annak, hogy magukat "northern germany"-ként határozzák meg, én nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül komolyabb minőséget képvisel, mint az "1-10 ezer forintos társai" az aliexpress-en.
    Ízlésen ugyan legkésőbb a rómaiak óta nem vitázunk, de én speciel nem utálnám kevésbé ezt a nevet ráírva a számlapra, mint pl. azt hogy "kashidun". Ráadásul - bár nyáron mindenkinek a szíve egy kicsit tengerész - de ha vitorláznék, akkor azért nem hordanék ilyet, ha nem, akkor meg azért.

    Hogy ne csak fikázzak, és ha már ultralapos és elegáncsos, én speciel ezt nézegetem egy ideje (és ha a kvarcokkal szembeni ellenállásomat legyőzném, rá is csapnék, mint tyúk a takonyra). Ez ráadásul horgony-sorminta nélkül is hajós téma, mivel az ún. marine chronometer stílusnak egy nagyon szép parafrázisa. (Orient nagyon nyomatva van itten máma :) .)
    De a lényeg, hogy szerintem kvarcban kimondottan leginkább a japán vonalon (Seiko, Citizen, Orient, Casio, Pulsar) érdemes keresgélni, ha az ár/érték arány számít. A választék bődületes méretű.

Új hozzászólás Aktív témák