Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Rolly #28264 üzenetére

    Lehet hogy nem hangsúlyoztam ki eléggé, hogy nagyon szubjektíve értem, hogy nekem unalmas a wp felület. Lehet, hogy csak nem láttam belőle eleget ahhoz hogy kijöjjön, de nem fogott meg az alatt a pár alkalommal elkövetett néhány perc alatt, ennél több időt tényleg nem töltöttem vele, így elég felületes benyomásaim vannak róla. Sokan dicsérik, nem mondom hogy nem jó. Sőt vannak nagyon előremutató dolgai. Olyan ez, hogy van mondjuk egy szomszéd csaj, aki mondjuk jól főz, kitakarít, bevásárol* stb :B , de neked akkor se tetszik. A szomszéd srácnak meg tetszik. Na így vagyok én a wp-vel. Biztos hasznos, sokmindent tud, stabil, de tetszeni nem tetszik.

    Sokat olvastam már róla, hogy az android x használati idő után újraindítást kér szinte, mert elkezd hülyeségeket csinálni. Most egy kis kutakodás után (mondom hogy nem értek hozzá :) ), megnéztem hogy a note-om 1353 óra 29 perce és 30 másodperce megy kikapcsolás és újraindítás nélkül, azaz 56 és fél napja. Nem igazán csinál semmi hülyeséget, nincs akadás, nincsenek eltűnt dolgok, pedig (új androidos vagyok azért még) telepítgetek és törlök le dolgokat, az appok folyamatosan frissülnek. A korrektség kedvéért hozzáteszem hogy az 56 és fél nappal ezelőtti újraindítás viszont egy magától újraindulás volt, ha jól emlékszem a fukbuk app miatt. Azóta még repülő üzemmódba se tettem, szépen elvan ahogy kell. A korábban olvasottak alapján az androidnak nem így kellene működnie. Időnként még a jó kis symbianos nokiámat is újra kellett indítani, mert elfáradt szegény. :)

    Ja pedig próbálkoztam én a wp vonallal még régen, volt egy Samsung i780 nevű büntetésem, persze tudom hogy akkori wp (nem is ez volt a neve, win ce? hehe Vince) gondolom össze se hasonlítható.

    Na majd egy örökkévalóságig szerveződő fórumtalin tartunk egy kütyünézegetést :)

    * sört is! :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák