Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz d.tiborz #113613 üzenetére

    Éjjel egyébként az iPad-es appban sem látszódtak a rögzített műsoraim, teljesen üres lett ez a lista, holott kellett volna már „elkészült” felvételeket és előre időzítetteket is mutatnia. Új műsorrögzítést sem engedett indítani az app, minduntalan hibaüzenetet dobott, mondván, próbáljam újra később.
    Na, ez mára megjavult, az app már újra mutatta a felvételeket, és rögzítést is lehetett onnan indítani.
    Hurrá, gondoltam, akkor talán a box is rendbejött, de NEM, a boxon még mindig az jelent meg, hogy 100%-ig megtelt a tárhelyem, és nem engedett a Felvételek menüpontba belépni.
    Mivel éjjel már próbáltam, ezért most nem futottam neki újra a gyári visszaállításnak – pedig most már segített volna: amikor megjött a technikus, azt mondta, ő azért megpróbálja megint. És láss csodát: ezúttal sikeres volt! Újra megjelennek a felvételeim a boxon is! :C

    Amúgy a technikus érdeklődve szemlélte a box egyes menüpontjait, mondván, menet közben tanulják ezt a boxot a kollégáival, mert nem kaptak belőle semmilyen kiképzést, plusz a központból is rendszeresen úgy nyúlkálnak bele a box szoftverébe, hogy arról nekik nem szólnak… Figyelmébe ajánlottam a prohardveres fórumot, mivel itt sok infóhoz juthat ő is. :) Pl. azt is tőlem tudta meg, én pedig múltkor innen, a fórumról, hogy két-három hete már jött egy olyan frissítés a boxra, ami után lehetővé vált a saját csatornasorrend beállítása, csak ugye ezt egy nap után visszavonták… Hát csodálkozott erősen, és azt mondta, majd ránéz erre a fórumra.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák