Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz lanszelot #15464 üzenetére

    Ha az előző válaszban már le lett írva világosan, hogy megoldható akár nem támogatott hardverkonfigurációra is a Windows 11 telepítése és nem feltétlen muszáj kidobni, lecserélni csak emiatt a régit, sőt azt írod hogy ezekkel állítólag tisztában is vagy, akkor nem világos miért kell továbbra is ezen rugózni? :B
    Az "almát" és a túlárazott hardvereit ne keverjük ide, vagy ha már igen, akkor ennyi erővel lehet venni Windows 11-gyel előtelepített PC-t is és azon a megfelelő kompatibilitás megléténél eleve használható mindenféle trükközés nélkül a támogatása végéig a Windows 11, meg amíg a hardver bírja és tönkre nem megy alatta, nem feltétlen muszáj itt évente cserélgetni és új PC-t, új laptopot venni.
    Na meg a Microsoft legalább nem köti egyenhardverhez a Windows 11 használatát és eleve sokféle hardverkonfiguráción működhet ami megfelel / nem felel meg a rendszerkövetelményeknek, jelentős hardvermódosítás (pl. alaplapcsere, teljes PC csere) után is megoldható az újraaktiválás és megtartható a már meglévő licenc, a Windows 7, 8/8.1, 10 termékkulccsal és 10-es digitális licenccel eleve ingyen aktiválható a Windows 11 ami vélhetően a Windows 12-nél is adott lesz és ahhoz sem kell újat vásárolni, stb.

    Nem világos miért ne menne a Windows 11 nem hivatalosan régi PC-ken is, a linkelt bejegyzésben lévő Gigabyte Z68P-DS3 alaplap sem éppen mai darab. A drivereket meg alapesetben eleve automatikusan letölteni és telepíti a Windows Update, nem feltétlen kell az alaplap / laptop gyártójának weboldalán külön Windows 11-hez való drivereknek lenni.

    Adott a lehetőség kipróbálni a Windows 11-et, sőt a meglévő Windows 10 mellé is telepíthető és nem feltétlen muszáj lecserélni azt sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák