Új hozzászólás Aktív témák

  • attilam

    őstag

    válasz King Unique #3204 üzenetére

    Bocs még annyit fűznék hozzá, hogy olyan nincs, hogy linux alatt ez így megy meg úgy megy. Nincs olyan, hogy linux, mert disztribúciók vannak, és mindegyik disztribúció máshogy oldja meg a telepítést, van ahol telepítő sincs. Ergo nincs értelme még összehasonlítani sem.

    Másrészt ezek a disztibúciók sem problémamentesek. Aki idetrollkodik, hogy a linux stabilabb, annak mondom, hogy pl. nálam Fedora 34 alatt napi 5-6 crash volt az átlag, a Debian stabil volt, csak a régi Mesa csomagok miatt a HW gyorsítás nem volt megfelelő, az Archlinux stabil is gyors, de munkás disztró (ezt szeretem talán a legjobban, de mivel rolling bármikor összefoshatja magát egy update után, tehát ide kötelező a backup), Ubuntu talán a legrosszabb nekem. És mindegyik alatt halk volt a hangszóróm a Laptopon, bármit is csináltam vele. Kb. ezeket használtam.

    Amúgy mindenki azt használ amit akar, de mondjuk egy telepítőn fennakadni az érdekes, mert ez nekem a pont lesz*rom kategória. Nem fogom naponta felrakni a rendszert, és szerintem a Win11-é is elég user friendly.

Új hozzászólás Aktív témák