Új hozzászólás Aktív témák

  • RedAngel79

    kezdő

    válasz LK #47230 üzenetére

    Elnézést, nem megfelelő hangsúlyt használtam elsőre.

    Valahol érthető, hogy némely hajó tovább húzza, mint a másik. Kicsit unalmas lenne, ha minden csata hajónak ugyanolyan lenne a túlélőképessége. Egy gokuval is simán tudnák addig húzni, mint egy kreml-el, ha nem lenne annyira népszerű a másodlagosra húzott, középre berongyoló Goku, aki "majd megmutatja, hogyan kell" címszó alatt fél perc múlva hullámsírban van. Ezért is mondtam, hogy a top 5%-ot nézve, amikor a játékosok kihozzák a hajókból a maximumot, sebzésben alig van különbség kreml és yama között.

    Másrészt minket nem oktatott senki. Magunk jártunk utána a dolgoknak, és nehéz is lenne írásban megtanítani valakit ezekre. Érdemes inkább videókat nézni, úgy látja is az ember, mit hogy kell. Pluszba részemről a közösség építése kimerül a magyar mod fordításával. Meg szabadidőmben dolgozok egy útmutató szerű dolgon, de az még messze nincs kész.

    És kedves Tüzi, én meg gondolkodás nélkül támadom és lenézem azt, aki büszkén felvállalja a csapattárai megsebzését ;) . Ezzel szerintem gyakorlatilag majdnem mindenki egyet tud érteni itt. Az hogy sose hallottál rólam, nem jelenti, hogy nem oktathatom ki az olyat. Egoista? Elértem egy-két dolgot, van mire büszkének lennem. És a tettem egyúttal egy vélemény is, amit te elvileg "tiszteletben tartasz", a kulturáltságra ügyelek. Bár az amint láttam a törölt kommentedet, számodra erősen relatív... :C

    [ Szerkesztve ]

    "None of you seem to understand... I'm not locked in here with you, you're locked in here with ME!"

Új hozzászólás Aktív témák