Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Geller72 #226589 üzenetére

    Eljutottunk bizony és ez óriási probléma, csak ez olyan, mint a forgalmi dugó. Senki nem látja, hogy milyen óriási a probléma, hiszen mindenki szív a dugóban. A saját szerepét se érzi benne, mert ő se ül tömegközlekedésre, hanem növeli a dugót kocsival makacsul.
    Az arany lőszer se mindenható, de az biztos, hogy a legjelentősebb szerepe van abban, hogy ilyen trágya minőségű turbó csaták vannak.

    Az is a gond része lehet, amit a dezgamez rinya videóban láttam egyszer. Arról panaszkodott, hogy 40m kredittel licitált a t22-re és nem kapta meg. Ott elmondja, hogy milyen iszonyatosan sok kredit van a játékban, tízezres nagyságrendű emberke licitált csak erre a tankra sok tízmillió kreditet. 1 trillió kreditet szívott ki legalább csak ez az egy tank a rendszerből.
    Nyilván az van, hogy egyre több az olyan ember, akinek különösebben fejleszteni valója már nincs, kredit meg jön bőven és nincs mire költenie. Ezért elégeti arany lőszerre, abba nem gondolva bele, hogy ezzel is szépen hozzájárul a csaták minőségének a romlásához. Neki joga van arany lőszert használni, ahogy mindenki másnak is és felborul a játékmechanika és a patikamérlegen kiegyensúlyozott tankok vergődnek.

    Most minden tankbemutatóban elhangzik az arany lőszer átütése, mint lényeges adat. Régen meg ha meg is említették, akkor ott volt mellette, hogy sokba kerül. Az volt, hogy két tankra konkrétan emlékszem, quicky beszélt róluk. A t49 könnyű tank amikor bejött, a nem derp ágyúnak relatív olcsó volt az arany lőszere és quickybaby mondta, hogy limitált mennyiséget el lehet lőni vele. Próbálgatta is, hogy kb mennyinél jön ki nullszaldóra.
    A másik a super pershing volt, ahol óriási különbség volt az arany lőszer és alap lőszer átütése között és póbálgatta, hogy mennyi arany lőszert használhat el csatánként. Elég sokat, arra emlékszem.

    Na ez az óvatoskodás manapság nincs. Streamereknél látható, fele arany, legalább, hiszen sebezni köll gyerekek. Aztán amikor a siemka beveri a tankját arannyal, akkor azért vesznek egy mély levegőt, skill azt szokta mondani, hogy ezt most a csapatért benyelte, de közben ideges lehet. Amúgy skill szerintem az, aki nagyon okos arányban használja a lőszertípusokat, pedig megtehetné simán, hogy full arany meg pár he, ahogy a nagymenők csinálják.

Új hozzászólás Aktív témák