Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz phoenix1989 #226645 üzenetére

    Azért nem tudom a válaszodat elfrogadni, mert nincs mögötte semmi, amivel alá tudnád támasztanai az általad elmondottakat. Számszerűleg. (Én is csak tippelni fogok). Ha megnézünk egy átlagos játékost, akinek 50% mondjuk a WR-je, akkor az azt jelenti, hogy a vesztes felében 50%-ban bukta a meccseket, ez evidens. Ebből az 50%-ból számszerűsítve annyira kevés az a meccs, amiben számított volna, ha rajta múlik a csata kimenetele, hogy ez százalékban kifejezve a méréshatáron belülre esik, de biztosan kevesebb mint 5%. A bukó csaták nagy része óriási különbséggel ér véget, nagyon sok a 5:15-ös csata. Van amikor ennél még rosszabb, és van amikor egy kicsit jobb, de átlagban ez a 5:15-7:15 a sok bukó. Ha megnézünk egy jobb végkimenetelt, mondjuk a fent említett 7:15-öt, világosan látszik, hogy ha te maradtál utoljára mondjuk egy ilyen csatában, akkor 1 v 8-ban kellene jobbnak lenned ahhoz, hogy TE le tudd hozni a csatát. Gondolom, egy kezeden meg tudod számolni, hogy ez havi szinten hányszor sikerül. És akkor egy átlagos játékosnak?
    Az 50% nyerő csatában ráadásul benne van az a szintén nagyon kis százalékra tehető meccs, ahol valóban te hoztad le nyerőnek a csatát. A két véglet számai szerintem közel fedik egymást, azaz összességében olyan kis százalék az, ahol számított bukó csatákban a teljesítményed a csata végkimenetelét nézve, hogy nem számottevő, de mindenképpen bőven 5% alá tippelem. Az meg édeskevés ahhoz, hogy bizonyítsa azt, amit állítasz, azaz hogy sokkal jobb WR-em lett volna, ha jobban teljesítek.

    De írok egy még durvábbat, erre is válaszolhatnál. A F2P accomon a mindenkori statom alapján (összes lejátszott meccs) 13%-al magasabb a WR-em, mint a prémium accomon. Ez haviban még durvább, az elmúlt 30 napban 72.73% a WR-em ugyanezen az F2P accon. A WN8-am is sokkal jobb, de ez a része már nem is érdekes annyira, bár ez sem nagyon magyarázható racionálisan. Ugyannannak az embernek két külön accon. Ezt most hova teszed? Ha azt mondanám, a WG ezzel ösztönöz, hogy megmutassa, bezzeg mennyi credited, xp-d lenne, ha fizetnél prém accra? - de ez ugye konteo lenne megint. Az F2P accon ugyanúgy irreálisan magasnak tartom a WR-t, mint amennyire alacsonynak a prém accomon. Az F2P accon nem ritka a 10-ből 9 win, ami vicc, mert ilyen a prém accomon emlékeim szerint egyszer sem volt. Mármint 10 egymás utáni csatából.

    "a wr alakulásához igen is köze van az adott játékosnak ha tetszik ha nem."
    -Ennél azért egy kicsit racionálisabb választ várnék. Ez olyan, mintha azt írtad volna, hogy "azért, mert én mondtam és kész!" :D. Vagy pl. "Azért mert én 9 éve játszok, nekem ti ne magyarázzátok meg!" :D.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák