Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    válasz Whysperer #69217 üzenetére

    Legionos videókat nézve top klánok (Method, stb...) dicsérik, és a jobb healerek között tartják számon.

    Nem vagyok olyan HC játékos, hogy arról nyilatkozzak, hogy mennyire erős übermythichc módban, így arról nem is fogok.

    Mint minden kasztot, ezt is jól átvariálták - azt mindenki döntse el maga, hogy ez az előnyére vált-e.

    -Holy Radiance megszűnt.
    -Light of Dawn visszaállt a Cataclysmes állapotába, egy szögben healel előtted, és kapott egy 10 sec cd-t is.
    -->AoE heal a béka feneke alatt.
    -Kevéske AoE healt talentokból kell összevadászni

    -Spammelhető sebzés: Denounce megszűnt. PvP-ben ez fájó pont lehet.

    -Mastery-vel az a céljuk, hogy álljunk a melee közepén (minél közelebb van a pala ahhoz akit healel, annál nagyobb a heal), de ezt egy talenttel ki lehet kerülni. Legtöbben ezt meg is teszik. Fájó pont a mastery shield elvesztése. Nem bónuszt ad a mastery mint minden más kasztnak, szimplán csak szopat ha nem pontosan úgy játszom, ahogy azt a blizzard szeretné..

    -Az aurák egy talentsort kaptak, de összességében nerfnek érzem: 10 yard a hatótávuk, és a devotion aurát (aura mastery-t ráengedve ugyanaz mint live-on) kivéve nem érzem őket olyan nagy raid-cooldownnak.

    -Artifact talán kicsit segíteni fog (másfél percenként egy AoE heal...), de ÉN azt érzem, hogy főként visszatennék a holy palát tank és spothealer role-ba. Mondjuk valamilyen szinten mindegyik healer tud most is tank heal lenni, druida talán még jobb is, miközben továbbra is hatalmas AoE heal potenciál rejlik benne.

    -Aztán van egy instant heal is, ami a heal felét belénk sebzi. Egész jól healel, de egy avenging wrath alatt ha két másodpercig nem figyel az ember, már alig van életem. Amennyiben nem mozgás közben kell sokat healelni, ritkán éri meg használni - (flash of light spammel szinte ugyanott vagyok és legalább nem vesztek tonnányi életet), főleg ha közben a raid (én) is kapja a sebzést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák