Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    válasz wollnerd #14946 üzenetére

    Sziasztok!
    Olvastam hogy vannak akik várják fejleményt ezzel kapcsán. :) Bocsi hogy ilyen sokáig nem reagáltam, de:
    2 teljes napot teszteltem 2-3 játékkal (eddig csak ülő vr), több alkalommal is a venti mellettem pörgésével is. A ventihuzat végig a HMD-re ment max és közepes fokozaton.
    Ééééss: Simán tudtam vr-ezni akár több mint 2 órát is a 32-35 fokos szobában is!!! :D A headset végig max. csak langos maradt!

    Ezek után tényleg nem értem a HTC-t. Miért nem alkalmaztak akár pici, könnyű a headset szélére (akasztható) ventiket??? Még a számítógépekben is nem véletlenül vannak ventilátorok.. :U Na mindegy...
    Oculus is szokott e (Tudom hogy az más, de na) melegedni? Mi a helyzet a Go-val? (Mivel ugye az egy gyakorlatilag all in one vr.)

    Szóval akinek ilyen gondja van: Vegyen egy jó teljesítményű álló v. asztali ventilátort a szobájába, ha még nincs és helyezze el saját maga mellé vagy elé. (Szobalépték esetén ugye úgy beállítani hogy a huzat a játéktér felé fújjon...) :) Nekem ilyen van.

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák