Új hozzászólás Aktív témák

  • Sati1984

    tag

    válasz jilian #41034 üzenetére

    Vigyázz a külön FB acc kreálásával, mert a FB nézi, hogy mely accok mögött van valós személy és mely mögött nincs, és szűri, tiltja azokat, amik nem valósak.

    A valós neved a VR-on belül egyébként nem fog látszani, az Oculus egy külön ökoszisztéma, külön nicknév és avatar lesz csak az, amit mások látnak, tehát nyugodtan használhatod a saját, meglévő accodat.

    Elsőre kipróbálandó játékok: Echo VR (ingyenes, natívan), Eleven TT (15 dollár körüli, natívban, minden fityinget megér, ha egy picit is szereted a pingpongot!) és Beat Saber (Steamen vedd, mert a PC-s verziót sokkal könnyebb moddolni, amire a pluszpályák játszása miatt szükség lesz).

    Én ezt mondanám kezdőcsomagnak, sőt, ha csak ezek léteznének, már gyakorlatilag végtelen ideig el lehet lenni ezekkel :)

    Egyég kollégák még a Synth Riders-t szokták emlegetni (én nem próbáltam), illetve single játékként a Boneworks-öt és a Moss-t ajánlom, én mindkettővel jókat szórakozom mostanában, és persze a HL: Alyx, ami megkerülhetetlen és nekem is fenn van a radaromon, hogy egyszer mindenképp (most a Boneworks végigvitele utánra tervezem). Ez már nem a kezdőcsomag, csak lehet kicsit majd előre gondolkodni :)

    Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

Új hozzászólás Aktív témák