Új hozzászólás Aktív témák

  • kugyu21

    senior tag

    válasz And #1732 üzenetére

    Igen csak ezen a töltőn (Ansmann Accufresh4 Plus) vagy a betárazást követően a falba dugással kezdődik a töltés, vagy a discharge gombbal először meríti, azután automatikusan elkezdi a töltést. Namost ha a behelyezett aksik töltöttsége nem egyforma (általában nem), akkor amig az összeset nem sütötte ki addig a már üreseket sem kezdi el tölteni. Hanem akkor mit csinál velük? Ugyanigy a töltés végén mi történik azzal ami már készen van? Mikor vált át, ha egyáltalában átvált csepptöltésre?
    Ismeri valaki ennek a töltőnek a lelkivilágát?
    Amikor az új fényképezőgép vásárlásakor tapasztaltam, hogy nem nagyon működik az aksijaimmal, felmerült bennem hogy hiába veszek nagyobb aksikat ugysem tölti fel jobban a töltő (a táblázatában elég kis értékek szerepelnek). Felhívtam a szervizét ahol azt mondták állandó árammal tölt, a táblázatban szereplő ideig ,azután átvált a villogó jelzésre, ha nagyobb aksikat akarok tölteni akkor az 1.4 szabály szerint rakjam be öket újra a kiszámolt ideig.
    Na ez sem igaz így, mert a hosszított töltéssel sem lettek jobbak a kapacitások és a fix 8 ill 16 órás töltési idők is elég nagyot szórnak. Ma pl a 16 órás NiMH-es töltést letudta 5 óra alatt. Akkor most kinek lehet hinni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák