Új hozzászólás Aktív témák

  • Caesarion

    aktív tag

    Vandread-ból voltak részek amik amolyan semmitmondónak tűntek nekem, főleg amikor a srác elkezd pánikolni és a hajó is ''elkezd félni'' bahh... egy kicsit erőltetettnek találtam. Meg pl a kalózlányok másodparancsnokának ''furcsa átváltozását'' ki mivel magyarázza? nehogy már egy gégemikrofonnal mindenkit átverjen....
    De a legutolsó rész mindenért kárpótolt mert az aztán nagyon ütős csillagok háborújára sikerült.

    Naruto-bol nekem is van 165 részem +2 special +a movie és ugye a három éves időtartam amíg Orochimaru ujra testet tud váltani (Sausuke-be akar ugye bújni), addig gondolom néhány ütős techikát is tanulhatna Naruto, de eddig semmi. ( a Rasengant még előtte tanulta, hisz ütközött Sauske chidorijával). a vicc még az hogy igyekeztem megnézni neten a bleach és naruto episode-listáját és narutonál azt írta vmelyik fan-site hogy 160 rész, cö-cö, már most járunk 165nél, no comment. Bleach meg nem egyértelmű, de a 66 kevésnek tűnik... nekem.

    szerk >>> cartoon network kezdett most leadni egy xiaolin (shaolin) showdown sorozatot, amolyan samuraiJack és Bolygókapitánya keresztezéssel, hozzácsapva a Dragonball-ból ismert sárkány(ok) utáni hajszát. Kinek mi a véleménye? jah, meg persze, ki tudna forrást hozzá hogy letölthessem?

    [Szerkesztve]

    Te is fiam, Bluetooth ?!

Új hozzászólás Aktív témák