Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegasus

    senior tag

    válasz Synthwave #39428 üzenetére

    "Szerintem igazán eredményesen csak szórakozva lehet tanulni. Meg ugye minden létező felületen körbe kell venni magad a nyelvvel"
    teljesen egyetértek :K legyen akármelyik nyelv, azt nem az iskola padban fogod elsajátítani heti 5 óra alatt,(max a nyelvtant) hanem ha egyből bedobod magad a mélyvízbe.
    én 11 évet tanultam németet iskolapadban, előrehozottan leérettségiztem 5-ösre, utána középfokú nyelvvizsga, aztán most már elszámolni se tudok 10ig 12ig, angolt meg úgy kezdtem el gimibe tanulni, hogy a középfokú csoportot is lehagytam szókincsben,(tanár nem hitte el hogy, hogy nem tanultam angolt előtte) holott előtte nem csináltam mást csak warcraft 3-aztam, meg egyéb játékokat toltam, és akkor még reggelente angolul ment a cartoon network, amiből alig értettem valamit de néztem :DDD és szépen lassan csörgedezett a passzív nyelvtudás.
    én azért meg akarok tanulni pár nyelvet, még japánon kívül, mint kínait, oroszt, franciát,olaszt, arabot, szanszkritet és szinte biztosra veszem, hogy egyikért se fogok valami lehúzós tanfolyamot fizetni. :D

    Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

Új hozzászólás Aktív témák