Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz estikornel #40108 üzenetére

    "Ami fő szempont, hogy dráma legyen keményen, nem baj ha van benne némi fantasy elem"

    Dráma? Lelki dráma? Lelki katasztrófa? Apokalipszis? Éppenséggel van egy ilyen a tarsolyomban, 24 rész + 2 lezárómozi +3 új folytatásmozi.
    Jó bevallom nem teljesen az amit kértél, mert ez inkább egy SciFi robotos gyilkolászásnak álcázott lelki dráma katasztrófa.

    Neon Genezis Evangelion

    Az Evalgelion vége fele elég sok dráma lesz, a lezárómozi pedig úgy fog mentálisan gyomron rúgni, hogy leszédülsz a székedről.
    megtekintési sorrend:
    sorozat 1-24 Egy aljas kirakósjáték, ami az orrod előtt lengeti a darabokat már az első résztől, csak nem látod a fától az erdőt.
    25-26 kihagyós, helyette vannak a mozik.
    Death and Rebirth moziból az első fele, stáblistáig. A sorozat újranézése helyett összefoglalja a kulcsjeleneteket, Itt kerülnek majd a helyükre a dolgok a fejedben, a "vonósnégyest" meg kár lenne kihagyni.
    End of Evangelion a vég. ettől kissé majd kikészülsz.
    és csak ezek után nézed meg az új mozikat, mert az már atomspoileres FOLYTATÁS. 1.11, 2.22, 3.33.
    EOE-be nem nézel bele előre, mert nincs benne 2 olyan perc ami nem spoilerezi el. youtube videket nem nézel amig az EOE vel nem végeztel.

    Mivel most kezdted az animézést, szerintem Shinkai Makoto munkái mellett folytasd az ismerkedést a klasszikusokkal is, az EVA pedig anime történelmi mérföldkő.

    A Clannad tényleg kikészít. Nem vicc.
    [Ez a zene gyilkos. Most még nem érted, de majd ha betoltad, érteni fogod.] A kommenteket meg ne olvasd.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák