Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Totheground #40298 üzenetére

    Jön a célzott attak, ki tudja, hol áll meg. Viszont stilisztikailag azonosulnék akkor. ;]

    Abszolút nem akartam áhítatunk fő tárgyát összeméregetni, de te megtetted, szóval kiegészíteném.

    Jóféle dráma, némi humor, némi tragédia, igazi karakterfejlődések, tabukat feszegető (és alapvetően megosztó) tartalom, plusz JÓ fanservice, s ez az egész nem arra lett kihegyezve, hogy lépten-nyomon eladják.
    Mondhatod, hogy nem Tolsztoj, talán még igazad is van, de ha egy csöpp kritikus érzéked is van mellé, akkor el kell ismerned, hogy ha több nem is, de legalább egy elég szolíd all-around (és műfaj-definiáló súlyú) produktum.
    Míg erről az ("olcsó pedo fanservice" után szabadon) "olcsó moe-sálálá fanserviceről" akkor sem tudnék oldalakat írni, ha AKARNÉK. : D

    Most, hogy kereszteztük a kukikat, a lényegre;

    Ez a plüsskancsótól a rágógumireklámig tök jó jelenség, ha olyan dologgal történik, amit igencsak szeretsz, mert hatványozott felületen tudsz rá szólózni, de ennyi. Mondjuk szerintem nagyban csökkenti is a fókuszpont misztikáját (esetleg kissé fel is vizezi), ami nem feltétlenül jelent minden kontextusban előnyt. Jó is meg nem is.
    Na mindegy, inkább örülj, hogy minden reggel a naphoz igazított Riko (vagy mittudoménki) susmorgásra kelhetsz és nem úgy vagy, mint pl. én is, hogy 6 éve egy darab OVA-t, de még annyit sem kaptál (pedig ugye BŐVEN lenne miből).

    Nem bántó szándékkal mondom, de az utóbbi időben a topikot olvasva úgy érzem, hogy erősödik a nem pozitív értelemben vett weeb-vibe. Nehéz ezt normálisan megfogalmazni; ~10 év után először élem meg "trendinek" a totyikot, a felét átpörgetem és nem jön át a dolog.

    A lényeg, hogy nincs azzal semmi gond, hogy körberajongjátok, csak amikor minden harmadik poszt (aminek a felét még fejtegetni is kell) erről szól, már kicsit sok.
    Ha elvonatkoztatunk a lassacskán beérő "pszeudo-arculattól" (kissé túlzó jelző, de jól közvetíti a mondandót) és külön levetítjük a személyemre, akkor meg leheletnyi iróniával élem meg, hogy anno nekem lett elhintve, hogy túl sok a KnJ (pedig nem volt epizódonként, majd párbeszédsorokra is lebontva a prezentálás + a járulékos hieroglifahegyek a patika mittudoménmiről és a lebegő kóbásztörpékről) vagy a loli (ami amúgy nem csak nekem tetszett, voltak itt egy páran széplelkűek ;] ), aztán most már egy ideje ez van itt, ami.
    Csak egy meglátás.

    /rant off

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák