Új hozzászólás Aktív témák

  • estikornel

    tag

    Heló

    Nos, végeztem az After Storyval is tegnap lenyomtam a hetedik résztől, (25.-ig) még az OVA-k vannak hátra. Rég nem volt élményem ilyen "emotional rollercoasterben", de nagyon jól esett. Az első részek szerintem kicsit lassúak voltak, azért tudtam szünetet tartani köztük, de a 10-12. környékétől már beindult és indultam a hullámvasúttal lefelé kb 200km/h-val lefelé az (félig) ismeretlenbe.

    Igazából nem is tudom mit írjak még, de köszönöm azoknak akik csak azért is bíztattak, hogy érdemes megnézni, mert az!

    Csak egy megerősítés kellene, hogy jól értelmeztem-e a végét, miszerint az alternatív világban a robot Tomoya szerepében van, a lány pedig Ushio. Illetve, hogy mi váltotta ki azt, hogy utolsó jelenetben mindenki él?
    A fénygömb elvileg egy kívánságot teljesít, és egy Ushio-ba szállt be ha jól emlékszem, nem pedig Tomoya-ba aki éppen élhetett volna azzal.

    Ez pedig talán nem ide tartozik, de hol tudom beszerezni az OST-t? Animeaddictson elég gyenge minőségű van és nem is teljes, máshol (nmag, kalózöböl) nem találtam. Privátban is várom a tippeket erről, mert ez már warez elvileg, és 45$-om nincsen, hogy amazonról megszerezzem a CD-t, ráadásul olvasóm sincs.

Új hozzászólás Aktív témák